In apropierea Craciunului, fetita a decis ca trebuie sa aduca putin bucurie oamenilor fara adapost si a pus la cale un plan prin care a reusit sa isi duca la bun sfarsit aceasta actiune. Makenna a mers din usa in usa in incercarea de a strange haine pentru oamenii din comunitatea sa care nu au o locuinta.

Citeste si: Adevarul din spatele acestei imagini: cum arata fara niciun retus tanara care a creat un fenomen cu "parul curcubeu"

Originara din Arizona, fetita a reusit sa colecteze 1000 de articole vestimentare pe care le-a impartit apoi celor mai putin norocosi. "Este foarte frig atunci cand se lasa seara si vreau sa ma asigur ca oamenii fara adapost au macar o haina care sa ii fereasca de temperaturile scazute", a declarat Mekenna pentru People

Gestul micutei de 12 ani a devenit cunoscut la nivel international, iar initiativa sa a fost apreciata in comunitatea in care locuieste. 

Dorinta Mekennei de a face bine celor din jurul sau nu s-a rezumat doar la strangerea de haine din usa in usa. Fetita a facut un cont de Facebook, numit "Makenna's Coats for o Cause", unde cei interesati pot afla mai multe despre initiativa ei.