O noua moda in materie de coafuri face furori: "parul de sirena". Cum arata si de ce femeile il adora

23 August 2016, 09:34

O noua moda in materie de coafuri face furori:  parul de sirena . Cum arata si de ce femeile il adora
Femeile adora sa apeleze la ajutorul specialistilor pentru a obtine coafuri spectaculoase care sa le scoata in evidenta trasaturile fetei. Un nou trend in materie de coafuri isi face loc in saloanele in frumusetare: "parul de sirena".

Pentru a obtine o astefel de coafura, culoare trebuie aplicata pe segmente mici de par cu ajutorul unei pensule. La final, se doreste obtinerea unui look discret, dar atent studiat. Avand in vedere ca suvitele de par sunt subtiri, acestea par decolorate natural, de la soare, insa intregul proces are loc sub atenta supraveghere a unui stilist. 

Citeste si: 7 minute zilnic, de atata ai nevoie ca sa scapi de grasimea de pe burta. Ce trebuie sa faci pentru un abdomen plat

Obiectivul unei astfel de coafuri este acela de a colora in degrade parul in forma de triunghi. Este important ca nuanta de vopsea folosita sa fie apropiata de cea a podoabei capilare pentru ca trecerea dintre ele sa fie insesizabila. 

In general, aceasta tehnica de colorare se realizeaza cu nuante de blond sau curcubeu, iar rezultatele sunt senzationale.


 Vezi episoade in intregime pe