Christina a fost fotografiata in timp ce se bucura de o zi linstita, la plaja. Actrita nu s-a temut deloc sa apara in costumul de baie care i-a lasat la vedere tatuajele pe care le are.

Ricci pare sa fie un adevarat fan al tatuajelor, avand o serie de desene corporale. Printre desenele de pe corpul vedetei se numara doua maini prinse ca intr-o rugaciune, numele fostului sau animal de companie, "Jack" si o imagine cu  leul din "The Lion, The Witch and the Wardrobe", scrie Daily Mail.

Imbracata doar intr-un costum de baie simplu, negru si fara sa poarte machiaj. Christina este inca un exemplu al faptului ca orele petrecute la sala de sport dau rezultate si ca poti arata foarte bine si fara  orele suplimentare petrecute in fata oglinzii.Christina Ricci este casatorita cu James Heerdegen. Cei doi s-au cunoscut pentru prima data in 2011 si s-au casatorit in octombrie 2013, in cadrul unei ceremonii restranse care a avut loc in New York. 

"Imi plac atat de multe lucruri la el. Este persoana favorita de pe Pamant", a declarat in urma cu ceva vreme actrita din Addams Family si Mermaids. 

Cei doi par sa aiba o viata linistita alaturi de fiul lor, care va implini varsta de doi ani in luna august a acestui an.