• Emisiuni
  • Vocea României
  • Oana Tache – VJ MTV si V reporterul de la Vocea Romaniei - are intalnire cu cei mai tari artisti ai Planetei

Oana Tache – VJ MTV si V reporterul de la Vocea Romaniei - are intalnire cu cei mai tari artisti ai Planetei

Oana Tache – VJ MTV si V reporterul de la Vocea Romaniei - are intalnire cu cei mai tari artisti ai Planetei

Ozzy Osbourne, Nicki Minaj si Enrique Iglesias vor fi prezenti la MTV EMA 2014.

Oana Tache reprezinta pentru a patra oara Romania din postura de trimis special la MTV EMA 2014. Oana este singurul VJ din Romania care a discutat cu Katy Perry, Nicki Minaj, Shakira, Green Day sau Backstreet Boys. La editia din 2014 a cunoscutelor premii muzicale, Oana se va intalni cu Ozzy Osbourne, Nicki Minaj si Enrique Iglesias. 

Pe tot parcursul evenimentului, VJ-ul MTV va tine la curent telespectatorii cu postari si informatii in timp real, direct din Glasgow! Editia din 2014 este una cu totul speciala: MTV EMA sarbatoreste 20 de ani! 20 de ani plini de artisti consacrati, precum Rihanna, Bon Jovi, Shakira, Eminem, Katy Perry, Beyoncé, Miley Cyrus, U2, Snoop Dogg, The Killers sau Lil Kim.

"Editia MTV EMA de anul acesta va fi cu totul si cu totul speciala. Se implinesc 20 de ani de cand cei mai tari artisti ai lumii urca pe scena MTV si primesc cele mai importante trofee muzicale din Europa. Sunt foarte fericita sa reprezint Romania pentru a patra oara la cel mai tare eveniment muzical al anului si promit sa redau pentru fanii MTV experienta MTV EMA pana in cele mai mici detalii, pentru ca in backstage se pot intampla foarte multe! Bineinteles ca abia astept sa ma intalnesc face 2 face cu Nicki Minaj, Enrique Iglesias si Ozzy Osbourne. In cadrul editiei La Maruta de ieri i-am inmanat Andrei premiul BEST ROMANIAN ACT, cel mai important premiu al industriei muzicale din Romania!", a declarat Oana Tache, VJ MTV si V reporter Vocea Romaniei. 

Cea de-a 20-a editie a show-ului MTV EMA 2014 va avea loc pe 9 noiembrie 2014, in Glasgow, Scotia. Starul hip-hop Nicki Minaj va fi amfitrionul evenimentului muzical al anului. Intregul show si momentele de pe covorul rosu se vor vedea live pe 9 noiembrie, de la ora 22;00, pe MTV.

La MTV, TU esti VIP!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni