INGREDIENTE: 

• Obrajori de porc

• Morcovi

• Telina apio

• Ardei gras rosu

• Ardei gras verde

• Cartofi

• Telina

• Sfecla rosie

• Ceapa

• Unt

• Cimbrisor

• Ulei de masline

• Vin rosu

• Sare si piper

MOD DE PREPARARE:

Obrajorii de porc se asezoneaza cu sare, piper si cimbrisor, apoi se asaza intr-o tava alaturi de morcovi, telina apio, ardei gras verde si rosu, ceapa, se adauga ulei de masline si vin rosu si se introduc la cuptor.

Pentru piureul de cartofi, se fierb cartofii si pastarnacul, dupa care se paseaza cu unt, pentru mai multa cremozitate, si se asezoneaza dupa gust. 

****
Pulpa de iepure cu bulete de cartofi si legume

INGREDIENTE:

• Pulpa de iepure

• Bacon

• Ardei gras rosu

• Ardei gras verde

• Baby morcovi

• Baby zucchini

• Baby vinete

• Sfecla rosie

• Varza de Bruxelles

• Rosii cherry

• Habanero

• Ulei

• Sare si piper

MOD DE PREPARARE:

Pulpa de iepure fasonata este umpluta cu o farsa realizata din bacon, resturile de la fasonare si legume, introdusa la cuptor, dupa care se asaza pe blatul de sare. Alaturi de ea, pe blatul de sare, se adauga si baby morcovi, baby zucchini, baby vinete, rosii cherry, ceapa, habanero si varza de Bruxelles. 

Garnitura consta in bulete de cartofi realizate din cartofi fierti, pasati si modelati, apoi date prin pesmet panco si prajite.