• PRO TV
  • Octavian Strunila a fost eliminat de la Ferma Vedetelor. Ce a declarat dupa eliminarea din competitie VIDEO EXCLUSIV

Octavian Strunila a fost eliminat de la Ferma Vedetelor. Ce a declarat dupa eliminarea din competitie VIDEO EXCLUSIV

Octavian Strunila a fost eliminat de la Ferma Vedetelor. Ce a declarat dupa eliminarea din competitie VIDEO EXCLUSIV

In ziua de Paste a avut loc o editie speciala Ferma Vedetelor la finalul caruia inca un concurent a iesit din cursa pentru marele premiu al competitie. 

Ziua a inceput cu anuntarea lui Octavian Strunila a numelui adversarului de la duel, anunt care nu a surprins din prisma discutiilor care au avut loc in ultima perioada si a aliantelor care s-au facut. Astfel, acesta l-a provocat la duel pe Vasile Calofir. 

Cel din urma a fost cel care a ales probele, mizand pe doua provocari foarte interesante (Maimuta cu lamai si Cu paharele pe cap), care le-au testat atat limitele fizice, dar mai ales pe cele psihice, tinand cont a fost nevoie de foarte multa concentrare si echilibru din partea duelistilor pentru a putea castiga. 

Duelul a fost castigat de Vasile Calofir, iar o parte dintre concurentii ramasi in ferma nu au putut sa-si ascunda lacrimile atunci cand au realizat ca Octavian Strunila nu va mai ramane alaturi de ei la Ferma Vedetelor. 

Octavian a plecat din Cipru, nu inainte de a le lasa un bilet in care a scris si numele urmatorului Fermier al saptamanii.

Cu toate ca au suferit dupa eliminarea lui Octavian Strunila, seara s-a incheiat intr-o atmosfera de sarbatoare la Ferma Vedetelor, unde concurentii au fost vizitati de cativa romani pentru a petrece Pastele asa cum se cuvine. 

Descarca aplicatia PROTV din Google Apps si App Store pentru a vedea Video EXCLUSIV cu declaratia lui Marcel Toader dupa ce a fost eliminata de la Ferma Vedetelor! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni