• PRO TV
  • Octavian Strunila s-a intors la Ferma Vedetelor. Motivul pentru care revenierea lui a adus lacrimi in ochii tuturor concurentilor

Octavian Strunila s-a intors la Ferma Vedetelor. Motivul pentru care revenierea lui a adus lacrimi in ochii tuturor concurentilor

Octavian Strunila s-a intors la Ferma Vedetelor. Motivul pentru care revenierea lui a adus lacrimi in ochii tuturor concurentilor

Decizia lui Denis de a-l trimite la duel pe Octavian Strunila s-a dovedit a fi una de-a dreptul dramatica pentru gasca vesela formata in ferma din Cipru. in lipsa de alternative, Octavian a ales sa mearga la duel cu Vasile si, dupa doua probe foarte solicitante atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, Strunila a parasit Ferma vedetelor, lasand in urma lui un val de tristete.

Saptamana aceasta a debutat cu noi surprize pentru fermierii aflati in Cipru. Asa cum este "traditia" la Ferma Vedetelor, Octavian Strunila le-a scris cateva randuri concurentilor si a dezvaluit cine este Fermierul acestei saptamani. In stilul amuzant care l-a consacrat in competitie, Strunila l-a desemnat pe Vasile Calofir in aceasta functie atat de importanta la Ferma Vedetelor. 

La randul sau, noul Fermier al Saptamanii a decis cine vor fi Servitorii in perioada urmatoare. Fara a se consulta cu ceilalti concurenti, Vasile a hotarat ca Denis Stefan si Roxana Nemes sa imbrace vestele de culoare neagra. 

Dupa ce toate deciziile importante au fost luate, concurentii au avut parte de o surpriza de zile mari. Octavian Strunila a revenit la Ferma Vedetelor pentru a le ura tuturor "Paste Fericit". Actorul nu s-a intors cu mana goala in ferma, ci le-a adus fermierilor cate un cadou si un mesaj emotionant din partea familiilor lor. 

Lacrimi de bucurie au curs pe obrajii vedetelor la vederea randurilor transmise de cei dragi, iar zambete s-au zarit pe chipurile lor atunci cand au deschis cadourile trimise de acestia. 

Nu uita: ne revedem si MAINE la "Ferma Vedetelor", de la ora 20:30! Numai la PROTV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni