• PRO TV
  • "Ma insoara mama!" incepe LUNI 20:30, doar la PRO TV!

"Ma insoara mama!" incepe LUNI 20:30, doar la PRO TV!

"Ma insoara mama!" incepe LUNI 20:30, doar la PRO TV!

Reality show-ul Ma insoara mama! debuteaza luni, 12 februarie, de la ora 20:30, la PRO TV. Opt baieti gata de insuratoare, ajutati de mamele lor, intra in cea mai palpitanta experienta a vietii lor: drumul spre altar. Gata sa-si schimbe statutul social, baietii sunt nerabatori sa cunoasca fetele care s-au inscris in emisiune pentru ei, dar si sa vada la ce provocari ii va supune Cove pentru a le testa sinceritatea. 

In primul episod, mamele vor scoate in evidenta toate calitatile copiilor lor si ne vor explica de ce acestia sunt varianta ideala pentru titlul de barbatul perfect: ”Cred ca baiatul meu merita sa fie luat de sot de orice fata, pentru ca este un baiat tandru, calm si iubaret!”, a spus mama unuia dintre acestia. Cand a fost nevoita sa descrie cum ar trebui sa arate nora ideala, lucrurile s-au complicat, pentru ca mama isi doreste o fata care ”sa ii ofere dragostea pe care noi nu i-am oferit-o de mic copil, sa fie gospodina si linistita”. In schimb, baiatul vrea ”o femeie rebela, care sa ma scoata din monotonie.”. 

”O sa vedeti opt cupluri mama-fiu aparte, din medii diferite, cu pareri contradictorii, din toate colturile tarii. Mamele sunt exigente si vor ca fetele sa fie intr-un fel, sa fie frumoase, dar nu prea operate, sa faca si treaba in casa, dar sa fie si sincere cu baietii lor.”, a spus Cove despre ceea ce vor vedea telespectatorii luni seara la PRO TV. 

Ma insoara mama! – La juraminte, inainte! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni