Orasul de sub oras: Lumea infricosatoare a oamenilor strazii, duminica, la "Romania, te iubesc!"

22 Noiembrie 2012, 11:49

Citeste mai mult despre: Romania te iubesc,
Duminica, 25 noiembrie, intr-o ancheta realizata de corespondentul Stirilor ProTv Rares Nastase,

La suprafata – masini de lux, terase si cafenele, zone rezidentiale bune. La trei metri sub asflat se intinde un alt univers, dominat de droguri, lipsuri si ostracizari – lumea in care traiesc oamenii strazii.

Duminica, 25 noiembrie, la Romania, te iubesc! corespondentul stirilor ProTv Rares Nastase coboara in canale si prezinta telespectatorilor care sunt regulile ce guverneaza viata celor fara un acoperis deasupra capului.

Dezvaluim lumea infricosatoare, conditiile inumane, acelasi trai mizer de doua decenii. O lume cu ierarhii, reguli dure si o granita uriasa pana la civilizatie”, marturiseste Rares. Ca si cand viata lor nu ar fi una suficient de chinuita, exista oameni care chiar fac bani de pe urma oamenilor strazii. „Vedem si cat de vinovate sunt autoritatile si ONG-urile pentru o situatie care persista in Capitala de mai bine de 20 de ani”, mai spune corspondentul Stirilor ProTv.

Vom vedea cum au evoluat copiii anilor ’90 care au facut inconjurul lumii, filmati in timp ce inhalau aurolac din pungi. Ii vedem in 2012, dupa ce i-am filmat in 1995 sau in 2000. Unii sunt tot pe strazi, altii si-au depasit conditia si s-au realizat. Mai bine de jumatate insa nu au supravietuit anilor grei de pe strazi”, relateaza corespondentul Stirilor ProTv.

Vezi episoade in intregime pe