Dan Brilzerian, supranumit si Regele Instagramului, dupa ce a strans in jurul lui o comunitate de peste 23 de milioane de persoane pe celebra platforma de socializare, pare sa aiba o viata la care viseaza multi barbati. Are o avere de peste 100 de milioane de dolari, masini de lux, 3 case in Hollywood, Los Angeles si San Diego si zeci de femei sexy care il insotesc peste tot.

Totusi, viata lui nu este atat e roz pe cat pare pe Instagram, acolo unde fiecare fotografie pe care o posteaza are peste 300.000 de like-uri. Consumul excesiv de alcool, cocaina si Viagra i-au pus de 3 ori viata in pericol. Desi are doar 37 de ani, Dan a avut pana acum 3 atacuri de cord. 

Jucatorul de poker are cu siguranta un inger pazitor pentru ca a reusit sa scape cu viata si dupa atacul care a avut loc in urma cu cateva ore la un concert din Los Angeles, in urma caruia au murit 59 de persoane si alte 500 au fost ranite . Dan s-a filmat in tip ce fugea de la concert si spunea ca a vazut cum o fata a fost impuscata in cap. 

Vezi imaginile aici!