(P) Comunicat din partea Mars Romania pe tema retragerii preventive a produselor

25 Februarie 2016, 11:48

(P) Comunicat din partea Mars Romania pe tema retragerii preventive a produselor
Citeste mai mult despre: Mars Romania,
Mars Romania retrage cateva loturi de ciocolata din magazine, ca masura de preventie dupa ce o mica bucata de plastic a fost identificata in unul dintre aceste produse vandute in Germania.

In Romania, desi nu a fost inregistrata nicio reclamatie de acest fel din partea consumatorilor, compania Mars a decis in mod voluntar si preventiv sa retraga loturile de produse fabricate in Olanda, cu urmatoarele date de identificare : 

Consumatorii care au un astfel de produs sunt rugati sa nu il consume si sa contacteze Mars Romania, trimitand un e-mail la adresa mars@mhmr.ro sau sunand in intervalul 9.00-17.00 la numarul de telefon : 021 407 71 52.

Acesta este un incident izolat si numai produsele cu caracteristicile de mai sus, fabricate in Olanda, fac obiectul retragerii de pe piata.

Toate celelalte tipuri de ciocolata distribuite de catre Mars Romania sunt in continuare disponibile pentru achizitie si sigure pentru consum in toate magazinele din Romania.

Mars Romania trateaza cu maxima seriozitate calitatea si siguranta alimentelor, si-a asumat in mod voluntar si preventiv decizia de retragere a loturilor de produse mentionate si cere scuze consumatorilor pentru eventuale inconveniente.

Vezi episoade in intregime pe