Pare banal pana vezi cu ce s-a incaltat. Cum arata cizmele pe care Amber Rose le-a asortat la blugi si hanorac

08 Ianuarie 2016, 15:55

Pare banal pana vezi cu ce s-a incaltat. Cum arata cizmele pe care Amber Rose le-a asortat la blugi si hanorac
Citeste mai mult despre: Amber Rose, cum arata, Ipostaza, tinuta,
Amber Rose este una dintre celebritatile de la Hollywood care atrag cel mai mult atentia cu ajutorul fizicului. Una dintre putinele dive care au ales sa se rada in cap, dar si una dintre vedetele care se lauda cu un posterior impresionant, Amber nu se da in laturi de la tinute controversate.

De data aceasta vedeta a ales sa poarte o combinatie de haine aparent banale, insa ceea ce a definit tinuta a fost perechea de incaltaminte aleasa.

Amber si-a facut aparitia in fata fotografilor purtand o pereche de jeans cu talie inalta, negri, la care a asortat un hanorac scurt, cu gluga, tot negru. Nu au lipsit nici ochelatii de soare, cu lentile inchise la culoare. Ceea ce a transformat, insa, toata tinuta, au fost cizmele.


Amber a ales sa poarte o pereche de cizme de piele, lungi, negre si cu toc inalt. Desi potrivite la o tinuta ceva mai eleganta, cizmele au scos-o si de data aceasta din anonimat pe vedeta in varsta de 32, care nu se da in laturi de la combinatii riscante dar care atrag toate privirile.Vezi episoade in intregime pe