Datorita lui Marie Murphy, un makeup artist specializat in transformari fizice radicale, ascunderea unui tatuaj a devenit posibila. 

Tanara a fost contactata de Baz Black, un celebru piercer din Dundalk, Irlanda, si rugata sa il ajute sa filmeze un material video inedit.

Barbatul are partea superioara a corpului acoperita de tatuaje, inclusiv fata, iar look-ul lui nu este chiar unul prietenos.Baz Black are un look nonconformist, chiar infiorator pentru cei care nu apreciaza acest stil indraznet. Marie a fost rugata sa ii acopere lui Baz Black fiecare centimetru de tatuaj, iar la final barbatul a fost de nerecunoscut. 

"Baz a avut ideea sa faca un video in care sa apara fara tatuaje. A dorit sa demonstreze ca nu e corect sa judeci o carte dupa coperta pe care sa. Transformarea a durat cinci ore in total. Nici mama lui nu l-a recunoscut cand a intrat pe usa", a declarat makeup artistul.   

Intregul proces de transformare a fost filmat si publicat pe contul de Instagram al tinerei artiste. Imaginile au fost vazute din "Brazilia pana in China", dupa cum sustine Marie.