"Parea o zi ca oricare alta, dar in cateva minute totul s-a schimbat". Greseala unui strain i-a spulberat pofta de viata

30 Iulie 2016, 09:48

Parea o zi ca oricare alta, dar in cateva minute totul s-a schimbat . Greseala unui strain i-a spulberat pofta de viata
Citeste mai mult despre: greseala, schimbare, strain, viata,
Destiny si Corey au fost suflete pereche inca din liceu, iar mai apoi a urmat momentul in care si-au unit destinele si au adus pe lume un baietel adorabil.

Pare o poveste frumoasa de viata, dar totul s-a transformat in cel mai urat cosmar in cateva minute. Destiny si Corey se aflau in masina lor impreuna cu micutul Parker cand o soferita care se afla in stare de ebrietate a intrat in ei si i-a omorat pe cei doi baieti ai familiei.

Micutul a murit pe loc, iar tatal sau la mai putin de 24 de ore de la accident. Femeia care a provocat accidentul si-a pierdut si ea viata. La un an de la tragicul eveniment, Destiny a decis sa isi spuna povestea pe Facebook, dar nu si-a imaginat ca mesajul ei se va viraliza atat de mult.

Mesajul ei este unul catse poate de clar si spera sa ajunga la cat mai multi oameni: "Nu conduceti sub influenta bauturilor alcoolice".

 

A year ago today was like many other days. Corey Mantia woke up and went to work. Parker and I stayed at home and played...

Posted by Destiny Mantia on Sunday, September 20, 2015

Vezi episoade in intregime pe