Fiul celor doua vedete are sanse mari sa devina el insusi o celebritate, in trecut micutul semnand un contract cu o casa de moda, contra sumei de 700 000 de dolari.

Splash a reusit de aceasta data sa ii fotografieze pe Daphne, in varsta de 29 de ani si pe fiul sau in timp ce mergeau spre Underwood Farms, in apropiere de Los Angeles, pentru ca baietelul sa pariticipe la jocurile de Paste pe care americanii le indragesc.


Citeste si: La fel de sexy si cu haine, si fara ele! Cu totii ii stim aparitiile la plaja,dar pe covorul rosu e la fel de incendiara


Cei doi au fost imbracati asortat, in alb,  cu jeansi scurti, tricouri simple si incaltaminte sport. Micul Sire a purtat si o camasa descheiata de culoare galbena, care l-a facut sa iasa si mai mult in evidenta.Daphne si 50 Cent nu mai formeaza o relatie, in prezent focoasa bruneta formand un cuplu cu starul Jason Derulo. Desi nu este o vedeta de talie internationala, aparitiile tinerei mamici i-au sporit popularitatea, Daphne aflandu-se printre cele mai sexy mulatre din showbiz.