Pariu cu viata, lider incontestabil de audienta

Pariu cu viata, lider incontestabil de audienta

Peste 2 milioane de romani au urmarit aseara secventele in care Vlad (Vlad Gherman) i-a facut Ancai (Cristina Ciobanasu) o emotionanta declaratie de dragoste, i-a cantat impreuna cu trupa Holograf melodia „Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, iar serialul a fost inca o data lider incontestabil de audienta pe toate targeturile.

Intre 20.29 si 22.30 PRO TV a fost lider absolut de audienta in randul publicului comercial cu 8.2 puncte de rating si o cota de piata de 19.5 %, urmat de Antena 1 cu 7.4 puncte de rating si o cota de piata de 17.4%. De asemenea, "Pariu cu viata" de la PRO TV a fost in topul audientelor si pe All Urban, unde a inregistrat 8.0 puncte de rating si o cota de piata de 16.1 %. La nivelul intregii populatii, PRO TV s-a situat pe primul loc in topul audientelor cu o medie de 8.5  puncte si o cota de piata de 17.1% in timp ce Antena 1 avea doar 5.1 puncte de rating cu 10.3 % share.  In randul tinerilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, „Pariu cu viata” a inregistrat in episodul din 14 mai in medie 19.9 puncte de rating si o cota de piata de 48.4%. 

Asteptarea s-a vazut si pe pagina oficiala de Facebook a serialului Pariu cu viata, unde piesa„Sa nu-mi iei niciodata dragostea” a strans pana in acest moment peste 4600 de like-uri, iar pe canalul de Youtube, melodia a strans peste 72.000 de vizualizari in doar doua zile de la incarcarea sa pe internet.

La finalul episodului tensiunea a crescut la cote maxime, toata lumea se intreaba cine este oare noul personaj care va aparea in urmatorul episod, cine va tulbura apele exact inainte de marele final al sezonului 2 din „Pariu cu viata” programat pe 28 mai la PRO TV?
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni