"Pariu cu viata" se va difuza anul acesta in Mexic si Venezuela

"Pariu cu viata" se va difuza anul acesta in Mexic si Venezuela

Criss, Vlad, Alina si Dorian au intregistrat testimoniale in limba spaniola pentru canalele de televiziune din America Latina care vor difuza serialul “Pariu cu viata”.

Sezonul 4 incepe din 13 martie, in fiecare miercuri, de la 21.30, la PRO TV

 

pariu cu viata” inregistreaza un adevarat succes si la nivel international! Serialul fenomen care revine cu sezonul 4 la PRO TV din 13 martie in fiecare miercuri de la 21.30 se va difuza anul acesta in Venezuela la Televen si in Mexic la Televisa Tiin. 

Cele mai mari satisfactii legate de proiectul “Pariu cu viata” le-am avut in cadrul celor doua targuri de televiziune de la Cannes. Am primit multe laude si aprecieri de la oameni din industria noastra pe care ii respect. Colegelor noastre de la MediaPro Distribution, care vand international produsele CME au incheiat contracte care ar onora orice producator european. De Italia, unde se difuzeaza deja sezonul 2 am mai vorbit. Acum insa incepe sezonul 1 in doua tari din America Latina si sunt foarte mandra de asta. Este foarte important pentru toata echipa de productie si de creatie, dar in mod special pentru tinerii nostri actori.

Nu va inchipuiti ce mandri si fericiti sunt ca dupa ce au contribuit la cel mai mare fenomen national in randul copiilor, adolescentilor si tinerilor romani, dupa ce au nenumarati fani din Europa, incet, dar sigur vor iesi in lumea mare. Doua premiere: in Mexic la Telvisa Tiin si in Venezuela la Televen. Nu e putin lucru. Abia asteptam sa vedem rezultatele. Si pe langa toate astea am aflat acum cateva zile ca piesa originala “Dance Dance Dance” este pe locul 10 in topul radioului Memara FM din Bali, Indonezia
”, declara Ruxandra Ion, producator general.

Pariu cu viata s-a vandut in toate tarile Americii Latine si Spanish USA dintre care doua tari, Venezuela si Mexic incep difuzarea anul acesta. Campaniile de promovare in aceste tari au inceput deja, actorii principali, Criss, Vlad, Alina, Dorian fiind solicitati sa inregistreze testimoniale personalizate in limba spaniola pentru respectivele canale de televiziune. De asemenea, programul va continua sa fie difuzat in Italia, canalul de televiziune Babel manifestandu-si interesul de a achizitiona si ultimele doua sezoane ale serialului datorita succesului inregistrat de catre primele doua parti.

Vestile bune nu se opresc aici. Primele doua episoade ale serialului sunt in curs de dublare in limba franceza in vederea vanzarii programului catre canale de televiziune din Franta si Vestul Africii, acelasi lucru fiind valabil si pentru varianta in limba germana pentru care exista discutii avansate cu partenerul nostru din teritoriu. La inceputul lunii martie 2013, MediaPro Distribution va participa la Targul de Televiziune DISCOP West Asia ce va avea loc la Istanbul, Turcia unde avem incredere ca se vor finaliza negocierile si pentru anumite teritorii din Asia
”, spune Claudia Stavrositu, Director Vanzari Internationale MediaPro Distribution.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni