Partida de tenis a lui Celentano a fost urmarita de milioane de romani!

Partida de tenis a lui Celentano a fost urmarita de milioane de romani!

Aseara, telespectatorii au putut urmari cel de-al treilea episod al noului sezon Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc de comedie al ultimilor ani, un episod plin de umor senzational! Las Fierbinti a fost lider de audienta, fiind clasat pe prima pozitie in clasamentul audientelor, pe toate categoriile de public. 

Comedia de esenta pur romaneasca a fost urmarita cu interes de peste 2.1 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 19:59 - 20:57. Cel mai urmarit minut al episodului, cel de la 20:43, a reunit peste 2.7 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, aventurile fierbintenilor au fost lider de audienta, cu 12.8 puncte de rating si 29.8% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat rezultate de doua ori mai mici, 5.9 puncte de rating si 13.8% share.

In episodul de aseara, telespectatorii au putut urmari peripetiile celor mai indragite personaje de comedie din Romania: Celentano a continuat sa incerce sa-si indeplineasca visul, acela de a pleca din satul de bastina, dornic sa-si faca un nume! Soarta n-a fost de partea lui: a pierdut trenul spre Europa, ajungand prea tarziu in halta. Abatut, acestuia i-a venit o idee: o partida de tenis l-ar putea ajuta sa-si indeplineasca visul si sa devina cunoscut la nivel mondial. Antrenorul si sustinatorul cel mai infocat al acestuia nu putea sa fie altul decat Firicel, care a urmarit cu sufletul la gura meciul lui Celentano cu un copil de scoala generala din care Celentano a iesit cam... sifonat! 

In cealalta parte a localitatii, Primarul Vasile, Robi si Bobita au incercat sa-l faca pe Giani s-o uite pe fata de care s-a indragostit subit. Acesta se afla in depresie, considerandu-se parasit si tradat de fata pe care o vedea sotie. Cei 3 i-au explicat situatia reala, i-au spus ca fata are 2 copii si ca acesta nu va putea sa-i ingrijeasca, i-au spus si ca este casatorita, pana au reusit sa-l convinga ca viata este frumoasa si fara ea. 

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni