• Emisiuni
  • Vocea României
  • Deciziile pe care toti le asteptau: cine sunt cei patru concurenti care lupta in MAREA FINALA de la Vocea Romaniei

Deciziile pe care toti le asteptau: cine sunt cei patru concurenti care lupta in MAREA FINALA de la Vocea Romaniei

Deciziile pe care toti le asteptau: cine sunt cei patru concurenti care lupta in MAREA FINALA de la Vocea Romaniei

Titlul suprem e din ce in ce mai aproape, iar visul unuia dintre concurenti este pe cale sa devina realitate! Marea finala de la VOCEA ROMANIEI este joi, pe 26 decembrie, de la 20:30, la ProTV!

Descarca aplicatia Vocea Romaniei si poti castiga un iPad Air!

Adrian Nour din echipa Smiley merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Claudia Iuga a strans doar 33%. Smiley a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 - 50%.

Sanziana Nicolae din echipa Moga merge mai departe in finala, dupa ce a primit 63% din voturile publicului, in timp ce Jovana Milovanovic a strans doar 37%. Moga a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 - 50%.



"Vocea Romaniei" este acum INTEGRAL pe voyo.ro


Mihai Chitu  din echipa Brenciu merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Ana Maria Mirica a strans doar 33%. Brenciu a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 - 50%.





Marius Marin  din echipa Loredana merge mai departe in finala, dupa ce a primit 64% din voturile publicului, in timp ce Muneer a strans doar 36%. Loredana a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 - 50%.



Marea finala de la VOCEA ROMANIEI este joi, pe 26 decembrie, de la 20:30, la ProTV! Marius Marin, Mihai Chitu, Sanziana Nicolae sau Adrian Nour - cine va castiga anul acesta?

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni