• Emisiuni
  • Vocea României
  • Paul Damixie a realizat un super remix pentru hit-ul lui Smiley - „De unde vii la ora asta?”

Paul Damixie a realizat un super remix pentru hit-ul lui Smiley - „De unde vii la ora asta?”

Paul Damixie a realizat un super remix pentru hit-ul lui Smiley - „De unde vii la ora asta?”

DJ-ul care a castigat „Remixul anului” in 2015 in SUA, dupa ce a transformat piesa „Hello” de la Adele intr-un imn house, Paul Damixie a realizat un super remix pentru hit-ul lui Smiley - „De unde vii la ora asta?”.

„De unde vii la ora asta?”, cel mai recent single al lui Smiley care a stat de doua saptamani pe locul 1 in Top Tracks pe Youtube si a stans peste 9 milioane de vizualizari, are un super remix realizat de producatorul si DJ-ul Paul Damixie si poate fi ascultat acum si intr-o varianta mai dance. 

„Imi place piesa si m-a inspirat sa fac un remix. Am vrut sa pastrez cat mai mult din original, dar sa ii dau un vibe dance, de club”, a spus Paul Damixie despre remixul sau.

„De unde vii la ora asta” a devenit virala in mediul online inca din momentul lansarii, acesta obtinand peste 1 milion de vizualizari in primele 24 h. La doua saptamani de la lansare, videoclipul a fost vazut de peste 9 milioane de ori pe YouTube, iar single-ul este deja in top 10 cele mai difuzate piese pe radio.


Paul Damixie este producator, remixer si DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. El este cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello” - intr-un adevarat imn house, ce a devenit cunoscut in intreaga lume. Acesta i-a adus premiul pentru cel mai ascultat remix in 2015 in Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). 

Cel mai recent single semnat de Paul Damixie - „Get lost” este pe locul al doilea in topul celor mai difuzate piese pe radio, are peste 90.000 de cautari pe Shazam (fiind popular mai ales in Romania si Rusia) si a fost viral pe platforma Spotify printre utilizatorii din Statele Unite.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni