• PRO TV
  • Paul Ipate si Diana Cavallioti au parte de "Alta saptamana nebuna" la ProTV

Paul Ipate si Diana Cavallioti au parte de "Alta saptamana nebuna" la ProTV

Paul Ipate si Diana Cavallioti au parte de "Alta saptamana nebuna" la ProTV

Din 10 aprilie, de la 21:30.

Daca saptamana de dinaintea nuntii a fost una plina de ghinioane, in cel de-al doilea sezon al serialului de la ProTV Alex Puica, personajul lui Paul Ipate, are parte de o "Alta saptamana nebuna".

La un an dupa nunta, Alex (Paul Ipate) si Maria (Diana Cavallioti) au parete de inca o saptamana "fericita", in preajma venirii pe lume a primului lor copil. Deloc surprinzator, lucrurile nu merg bine nici de aceasta data, Alex reusind iarasi sa nu crute pe nimeni.



"Primul sezon a fost doar inceputul ghinioanelor. Ce vine mai departe il surprinde chiar si pe Puica", spune Paul Ipate. "Faptul ca acum face parte din familie pune o presiune si mai mare pe el. Nu pot sa spun mai multe, pentru ca as strica surpriza, dar stiu ca intamplarile prin care trece le intrc pe cele din primul sezon. Iar vestea ca va fi tata o primeste cu bucurie in stilul lui Puica."

La randul ei, Diana Cavallioti marturiseste despre cel de-al doilea sezon al serialului difuzat la ProTV joia de la 21.30 ca peripetiile celor doi sunt din ce in ce mai nebune si mai explozive.

"Desi poate fi usor de imaginat cam cat de stresanta e saptamana dinaintea nasterii primului copil, vreau sa va spun ceea ce au trait Maria si Alex depaseste orice imaginatie. Marie e un pic mai stresata, un pic mai nervoasa, un pic mai speriata de faptul ca Alex e la fel de aiurit, la fel de ghinionist si la fel de incapabil sa rezolve ce e de rezolvat. Dar totul cu doza de umor pe care Alex nu o uita niciodata.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni