Intalnirea dintre Paul, Octavian si cei doi baieti din Satul SOS Bucuresti face parte din campania de strangre de fonduri „Viitorul striga prezent!”, derulata de SOS Satele Copiilor Romania. Donatiile colectate in aceasta campanie vor fi folosite in totalitate pentru sustinerea la scoala a celor aproximativ 200 de copii si tineri lipsiti de ingrijirea familiei biologice si care cresc acum sub ocrotirea organizatiei. 

Alex si Andrei au fost tare curajosi si au cautat indiciile cu mare atentie, iar la final au dezlegat impreuna cu cei doi sustinatori de nadejde misterul. “Ai incredere in ce poti face si ai parcurs deja jumatate de drum” este indemnul care a reiesit din alaturarea indiciilor.

“Este foarte important sa nu renuntati niciodata. Daca v-ati pus ceva in minte, mergeti pana la capat. Curaj, incredere si urmati-va drumul! Este important sa visati si sa munciti pentru visul vostru.”, au fost sfaturile pe care copiii le-au primit de la Paul si Octavian.

Alex si Andrei cresc impreuna in Satul SOS din Bucuresti, alaturi de alti copii si de mamele SOS, cele care le sunt alaturi zi de zi. Alex viseaza sa fie actor si a aflat mai multe despre pasiunea lui de la colegul de joaca, Octavian Strunila. Iar Andrei vrea sa ajunga pilot, pentru a o plimba pe mama SOS prin toata lumea.

Campania „Viitorul striga prezent!” se desfasoara in perioada 4 septembrie – 4 octombrie.

Cei care doresc sa se implice pot contribui prin mai multe metode: 

- donatii online pe website-ul campaniei.

- donatii prin SMS la 8844 cu textul Mama (2 Euro/ luna), numar valabil in retelele Orange, Vodafone si Digi Mobil.

- donatii bancare direct in contul bancar al organizatiei SOS Satele Copiilor Romania: RO84BACX0000001080003013.