• Emisiuni
  • Vocea României
  • Sexy Pavel Bartos, concurent la "Vocea Romaniei". Prezentatorul s-a pregatit sa arate ca stie sa cante. Cate scaune crezi ca a intors?

Sexy Pavel Bartos, concurent la "Vocea Romaniei". Prezentatorul s-a pregatit sa arate ca stie sa cante. Cate scaune crezi ca a intors?

<span style="color:#f00;">Sexy Pavel Bartos, concurent</span> la "Vocea Romaniei".<span style="color:#f00;"> </span>Prezentatorul s-a pregatit sa arate ca stie sa cante. Cate scaune crezi ca a intors?

Echipele au fost completate, astfel incat fiecare antrenor are cate 14 elevi. In urmatoarea editie, cea a “Confruntarilor”, antrenorii vor stabili duete in cadrul echipelor lor, urmand ca in urma fiecarui duel vocal sa fie eliminat unul dintre ei. La final, din cei 7 ramasi, doi vor intra la “Cantecul decisiv”, urmand ca echipa de “live-uri” a fiecarui antrenor sa fie formata din 6 membri. 

Ultima editie a “Auditiilor pe nevazute” a fost plina de surprize! Pe scena de la “Vocea Romaniei” a urcat insusi prezentatorul show-ului, Pavel Bartos. A reusit sa intoarca toate cele 4 scaunde, insa toti juratii si-au dat seama cu cine au de-a face, inainte sa apese pe buton. :) 

Revezi aici cele mai tari momente de la auditiile pe nevazute.
         
In competitia de marti seara, a concurat si Dalma Kovacs, pe care o stii din show-ul “Land of Jokes”, de la ProTV. Dalma a venit cu un sustinator…special: un Golden Retreiver, care a insotit-o chiar si pe scena! Tot in editia din 30 octombrie, a participat si Elena Vasile, membra trupei Electric Fence, cei care au facut furori editia trecuta la selectia nationala “Eurovision”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni