• PRO TV
  • Scandal la "Serviti, va rog". Pavel Bartos a vrut sa plece din show dupa o farsa. Nu l-ai mai vazut niciodata atat de suparat

Scandal la "Serviti, va rog". Pavel Bartos a vrut sa plece din show dupa o farsa. Nu l-ai mai vazut niciodata atat de suparat

Scandal la "Serviti, va rog". Pavel Bartos a vrut sa plece din show dupa o farsa. <span style="color:#f00;">Nu l-ai mai vazut niciodata atat de suparat</span>

O gluma aparent inofensiva l-a scos din sarite pe Pavel Bartos.

Doinita Oancea si Gina Pistol au vrut sa se razbune pe el pentru ca le consumase toata apa calda din rulota si ele au fost nevoite sa se spele cu apa rece, asa ca i-au umplut cu nisip valiza in care actorul isi tinea hainele curate.

Fetele au fost foarte multumite de ideea lor, ba chiar s-au distrat punandu-i nisip in valiza, si nici prin cap nu le trecea ca Pavel Bartos se va supara atat de tare cand isi va gasi hainele murdare.


Show-ul este disponibil si pe Voyo.ro. CLICK AICI sa vezi integral editia a patra din "Serviti, va rog".   


Reactia actorului le-a depasit insa, cu mult, asteptarile. "Asta e bataie de joc, toate hainele mele curate au fost murdarite. Din cauza asta eu nu mai intru in spectacol, nu mai fac nimic. Gluma asta e foarte proasta si urata, in clipa asta s-a terminat, eu am plecat" a tunat Pavel Bartos.

Doinita se ascunsese dupa o rulota si nu mai indraznea sa iasa de-acolo. "Ma asteptam sa se supere, dar nu asa tare. Nu i-am pus noroi, nici mizerie de la animale" a spus ea, in mod evident destul de smerita dupa o asemenea pozna. 

Gina Pistol a crezut la inceput ca Bartos glumeste, dar si-a dat seama ca reactia lui "e pe bune". "El credea ca Nea Marin i-a facut-o, pentru ca nu a muncit destul".
 

Dupa o vreme, Pavel Bartos s-a calmat singur si s-a intors din drum.  "E o munca a dracului aici, si niste conditii extreme, o caldura fantastica. Mi s-a parut ca s-a intrecut o limita, ca ne bagam in lucruri prea personale, cand am vazut si chilotii murdari. Mi s-a parut ca s-au bagat in intimitatea mea" a explicat el.

M-am intors pentru ca oamenii din circ nu merita treaba asta. Pentru ca trebuie sa joci un spectacol in orice conditii. Mi-am amintit ca am avut premiera si cand nastea Anca (n.r. sotia lui). Era in spital, eu aveam o premiera si ea a nascut" a povestit actorul. Doinita Oancea si-a cerut scuze mai tarziu fata de el si a promis ca nu mai face niciodata asa ceva.



Citeste si: Omul care l-a facut de RUSINE pe Van Damme. "Pot sa bat mai bine ca oricine in acest moment": vezi ce a patit actorul

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni