Nascut in 1967, starul american are un frate geaman, Paul. Desi ar fi putut profita de succesul pe care l-a dobandit de-a lungul timpului, Paul Sinclair a preferat sa stea deoparte de industria cinematografica.

In timpul unui livestream realizat pe Facebook, Vin Diesel a dorit sa elucideze misterul din jurul infatisarii fratelui sau, explicand ca au aparut numeroase articole in care au fost prezentate imagini cu persoane care nu il reprezentau pe Paul. "Cateodata trebuie sa ajuti presa cand este pe langa", a spus starul din Fast and Furious.

Posted by Vin Diesel on Sunday, 8 November 2015

Desi sunt frati gemeni, Vin Diesel si Paul nu seamana foarte mult. Principala diferenta dintre cei doi fiind podoaba capilara pe care o are fratele actorului.

Paul este o prezenta discreta, de aceea fotografiile cu el sunt extrem de rare. Intr-un dintre putinele poze pe care starul din Fast And Furious le-a publicat pe contul sau de Intragram, fratele sau geaman apare alaturi de Paul Walker.


Disparitia tragica a lui Paul Walker l-a afectat foarte mult pe actor, iar ca semn de omagiu si-a botezat fiica Pauline. "I-am pus numele fetitei noastre in amintirea lui, o va chema Pauline. Cand ea s-a nascut, i-am simtit prezenta in camera si asa am simtit ca il voi onora, ca va fi mereu o parte din familia mea", a spus acesta conform Hollywood Reporter.

Pauline este al treilea copil al cuplului, Vin Diesel si Paloma Jimenez avand inca o fata si un baiat, pe Hanis si Vincent.

"The Two Pauls"Pablo and my mother would have deep conversations... she claimed, that it was no accident that this...

Posted by Vin Diesel on Saturday, 22 March 2014