Andreea Balan

Cantareata sustine ca primeste in fiecare an oferte de la "iepuroi". Se lauda chiar ca a refuzat 20.000 de dolari din partea celor de la Playboy Mexic. Cu toate astea, a aparut acoperita doar de bancnote, iar in videoclipul piesei "Like a Bunny" apare topless, scrie apropo.ro.

 

Diana Dumitrescu

Greu de crezut ca Diana Dumitrescu o sa isi arate vreodata comorile intime, insa si-a dorit sa ii atate pe barbati cu cateva imagini in care apare complet goala, pastrand o doza de mister. Pictorialul a fost realizat chiar de sotul ei, Ducu Ion.

 

Giulia Anghelescu

"Mi s-a propus de multe ori sa pozez, insa am considerat ca doar iubitul meu are voie sa vada TOT". Anul acesta, insa, proaspata mamica s-a lasat fotografiata complet goala printre asternuturi, cu ocazia promovarii single-ului "Vorbe goale".

 

Valentina Pelinel

Blonda a postat pe Facebook o fotografie in care este acoperita doar de cateva posete. Este singura ipostaza in care o vom vedea atat de dezbracata: "Complet goala, sa imi arat partile intime, nu. Nu as poza asa niciodata".

 

Anna Lesko

Nu s-a lasat convinsa sa se dezbrace in fata aparatelor de fotografiat pentru o revista dedicata adultilor, dar apare goala in sedinte foto de promovare a unor piese sau in videoclipurile personale.

 

Sylvia

Sylvia, care a divortat de Andrei Stefanescu din trupa Alb Negru dupa ce l-a inselat, a aparut topless intr-un clip in care se iubeste chiar cu amantul ei. In plus, a fost facuta publica o poza cu ea goala, pe care o trimisese profesorului de geografie cu care a avut o relatie.

 

Elena Ionescu

Solista trupei Mandinga a primit si ea oferte de a aparea nud: "Le-am luat ca pe un compliment, dar am decis sa le refuz".

Mai multe vedete in astfel de ipostaze poti vedea pe apropo.ro.