Pe contul de Instagram al actritei au aparut, insa de curand, cateva fotografii simpatice cu micutii gemenii, iar fanii s-au grabit sa o complimenteze pe actrita pentru familia frumoasa pe care o are.


Dincolo de discretia legata de copiii ei, Saldana a ales chiar sa se casatoreasca in secret in urma cu un an, cu toate ca ea si partenerul abia se cunoscusera. Criticata de multi, Zoe a dorit la vremea respectiva sa clarifice orice nelamurire: "Am fost intrebata daca il cunoasteam pe Marco doar de cateva luni cand ne-am casatorit. Nu, il cunoasteam de cinci ani. Stiam de munca lui, stiam lucruri despre el, dar nu facusem cunostinta. Dupa ce am facut-o, am luat impreuna decizia de a face un pas pe care ambii juraseram ca nu-l vom face niciodata: acela de a ne casatori", a spus ea. 

Pe Zoe Saldana majoritatea iubitorilor de film o stiu din "Avatar", unde a jucat rolul lui Neytiri. Actrita a mai aparut insa si in alte productii mari precum "Star Trek", "Piratii din Caraibe" sau "Colombiana", iar acum face parte din echipa de actori principali ai filmului "Guardians of the Galaxy".

Sotul ei este la randul lui artist si fost fotbalist, care a renuntat la cariera pentru a-si face un nume in L.A.