• Emisiuni
  • Vocea României
  • Antrenorii de la Vocea Romaniei au echipele aproape complete. Cine sunt concurentii care au impresionat vineri seara

Antrenorii de la Vocea Romaniei au echipele aproape complete. Cine sunt concurentii care au impresionat vineri seara

Antrenorii de la Vocea Romaniei au echipele aproape complete. Cine sunt concurentii care au impresionat vineri seara

Vineri seara Vocea Romaniei a adus telespectatorilor penultima editie a auditiilor pe nevazute, care a completat echipele antrenorilor cu inca sapte concurenti ce vor trece in etapa urmatoare alaturi de Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila. 

150 de voci au ajuns pe scena de la Vocea Romaniei si si-au incercat norocul la cea mai buna competitie a vocilor. Pana acum 49 de concurenti au reusit sa convinga antrenorii ca vocea lor merita sa mearga mai departe si au acel ceva pe care ei il cauta: personalitate, curaj, autenticitate.

Peste 2.7 milioane de romanii au urmarit vienri seara Vocea Romaniei in minutul de aur de la 20:56. Pe tot parcursul emisiunii peste 2 milioane de romani au urmarit evolutia concurentilor si batalia antrenorilor, care a devenit din ce in ce mai stransa aproape de final. 

Editia Vocea Romaniei cu numarul sase a inregistrat 14.4 puncte de rating si 30.8% share in intervalul de difuzare 20:31 – 22:54, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Postul de televiziune de pe locul doi a reusit sa obtina 9.1 puncte de rating si 19.6% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 11.8 puncte de rating si 22.2%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 8.5 puncte de rating si 16% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 11.3  puncte de rating si 21.4% share, locul secund inregistrand 7.7 puncte de rating si 14.6% share. 

Voci autentice, ironie si improvizatie

Robert Costin a deschis seara cu o piesa de dragoste, perfecta pentru vremea de afara. You raise me up interpretata la pian si voce i-a facut pe Smiley si Moga sa intoarca scaunele si sa vada cine este vinovatul pentru care s-au luptat. Smiley l-a ghicit inca dinainte ca Robert sa ia decizia: „Eu vad in ochii tai ca esti hotarat!”, si astfel antrenorul a iesit invingator in lupta de a-l convinge sa vina in echipa lui.

Matei Chioariu este concurentul care a demonstrat ca actor la actor trage. Reteta succesului pentru el a fost multa personalitate, piesa Long train running si multa improvizatie, lucruri care l-au cucerit pe Tudor Chirila, care i-a oferit un loc in echipa lui. Concluzia lui Tudor la prestatia lui Matei a fost simpla si la obiect: „Bai, deci esti personaj!”

Alexandra Dimitriu a ales o altfel de abordare a piese Crazy si a reusit sa dea startul luptei intre cei patru antrenori. Loredana, Smiley, Moga si Tudor au fost impresionati de prestatia ei si s-au straduit sa o convinga cu argumente care mai de care mai atragatoare sa vina in echipa lor. Cu toate ca Alexandra i-a spus lui Tudor: „Hai ca de mult imi doresc sa te cunosc!”, ea a ales sa mearga mai departe cu Moga. 

Tatiana Heghea, o frumusete rara venita de peste Prut, a cucerit-o pe Loredana cu piesa Unbreak my heart. Cand s-au intors scaunele si s-a vazut pe fata baietilor uimirea, Lori a exclamat: „Ce bine imi pare ca ati luat teapa!”

Man Tudor a reusit sa cante pe doua voci complet diferite piesa This woman’s work, facandu-i pe antrenori sa se intrebe daca sunt doi concurenti pe scena. Chirila a mizat pe el si pe dualitatea vocii: 

„M-am speriat ca nu o sa mai cobori din mansarda!”, descoperind ca poate face multe lucruri minunate cu el. 

Diana Bucsa a demonstrat ca nu este Alone ci are o intreaga echipa alaturi, pe cea a lui Moga. Impresionat de cum a intrepretat aceasta piesa, Marius i-a oferit o sansa Dianei pentru etapa urmatoare, iar Smiley a tinut sa o incurajeze spunandu-i: „Marius va avea grija de acutele tale!”

Inca o voce masculina l-a facut pe Tudor sa intoarca scaunul. De data aceasta, Ioan Panait a avut acest efect asupra lui prin piesa Suspicious Minds. Timbrul lui si intrepretarea l-au facut pe Chirila sa spuna: „Mi-a placut foarte mult!”

Batalia intre cei patru antrenori a luat cu asalt scena pentru ultimul concurent, Botond Suranyi, care a incheiat seara pe acelasi ton romantic pe care a debutat cu piesa "When I was your man". Dialogul savuros a trecut de la un antrenor la altul, fiecare argumentand de ce trebuie sa vina la el in echipa, insa avand grija de fiecare data sa demonteze argumentele celorlalti. Smiley a spus: „Unul care a fost deturnat a castigat Vocea Romaniei!”, insa dupa toata lupta Loredana a fost cea care i-a multumit ca are incredere in ea. 

Pana acum Loredana, Smiley si Tudor sunt la egalitatea cu cate 12 concurenti, iar Marius Moga a adus in echipa sa 13 concurenti. Pentru ulima editie de auditii pe nevazute locurile ramase sunt limitate, doar 7 voci lipsesc pentru ca echipele antrenorilor sa fie complete. 

Auditiile pe nevazute sunt disponibile in premiera si pe telefon. Romanii care descarca aplicatia „Fii Antrenor” din App Store sau Google Play pot trai experienta de antrenor si isi pot face echipa la Vocea Romaniei.  

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni