• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Personajele din “Las Fierbinti” o ard pe comedie, dar si pe Facebook: "Suntem cat se poate de abordabili!"

Personajele din “Las Fierbinti” o ard pe comedie, dar si pe Facebook: "Suntem cat se poate de abordabili!"

Personajele din “Las Fierbinti” o ard pe comedie, dar si pe Facebook: <span style="color:#f00;">"Suntem cat se poate de abordabili!"</span>

Giani, Bobita, Dorel sau Robert, personajele din “Las Fierbinti”, o ard pe comedie si pe Facebook. 

Personajele pline de umor din serialul difuzat de Pro Tv in fiecare joi de la ora 20.30 au conturi pe Facebook si sunt, dupa cum recunoaste Mihai Rait Dragomir (Dorel) “cat se poate de abordabili”: “Nu doar Dorel are cont pe Facebook”, spune Mihai, “ci si Bobita, Giani, politistul... ne-am facut conturile astea ca sa dam si mai multa viata personajelor noastre. Eu nu cunosc pe nimeni care sa n-aiba cont pe Facebook, pana si mama are! Asa ca nu vad de ce n-ar avea si personajele din “Las Fierbinti”, mai ales ca au si acces nelimitat la internet”.


La randul sau, Mihai Bobonete (Bobita) recunoaste ca primul personaj din “Las Fierbinti” care a avut cont pe aceasta retea de socializare este politistul: “Bobita este pagina oficiala a personajului meu din Las Fierbinti pentru ca m-am gandit la cat de apreciat o sa fie personajul asta si ca poate 5000 de prieteni nu sunt de ajuns, aceasta fiind limita unui cont normal pe Facebook. Dar primul care a avut cont pe Facebook a fost Robert Doroftei, jucat de Leonid Doni, adica seful de post care e mare gagicar cand vine vorba de socializare”, se amuza Bobonete. 

Cei doi actori din “Las Fierbinti” recunosc ca fiecare dintre ei posteaza pe pagina personajului pe care il joaca la Pro Tv si ca toate comentariile sunt facute din perspectiva “eroilor” din serial. “Fiecare dintre noi isi “ingrijeste” propriul cont, posteaza pe wall, raspunde la intrebari... Dar cele mai amuzante sunt interactiunile dintre noi! Va dati seama ca tot ce apare pe www.facebook.com/DorelCameleonu nu e spus de mine, ci de Dorel din “Las Fierbinti”, la fel cum tot ce spune Bobita Carciumaru’s nu exprima ce crede Bobo, ci sunt parerile personajului”, spune Mihai Rait

De fapt, Facebook-ul este cel care genereaza in episodul de saptamana aceasta multe situatii comice. Bobita (Mihai Bobonete) si Giani (Costi Dita) isi deschid o sala de jocuri pe calculator si internet si, cu ajutorul lui Dorel (Mihai Rait Dragomir) ii fac o farsa lui Robi (Leonid Doni), convingandu-l ca secretara lui Vasile (Gheorghe Ifrim) il place si ii marturiseste asta pe Facebook.

Tara o arde pe comedie in ”Las Fierbinti”. Vezi aici episodul integral. Toate episoadele sunt exclusiv pe voyo.ro 


Intrebat cum de personajul sau din serial, fratele autist al lui Bobita, se descurca atat de bine pe Internet, Mihai Rait marturiseste ca in asta sta tot farmecul lui Dorel: “Nu e nimic de explicat, Dorel este, de fapt, o inteligenta sclipitoare! Are o memorie incredibila si e poliglot. Citeste tot ce prinde, stie replicile din toate filmele cinematografiei clasice, e foarte manierat si la zi cu tehnologia. Insa asta-i frumusetea lui Dorel: e o surpriza constanta baiatul asta, de fiecare data cand e nevoie de un om cu cap, Dorel o rezolva si-i uimeste pe toti! Pot sa va spun ca e exact ca-n filmele alea bune, situatia creata ia amploare pe masura ce inaintam in episod si totul explodeaza fastuos cand toate conflictele se intalnesc mai mult sau mai putin accidental. Dar da, recunosc, totul pleaca de la Facebook. Ca multe alte lucruri in viata de zi cu zi”, a incheiat acesta.



Afla mai multe detalii despre serial pe site-ul Las Fierbinti!

Mai mult decat atat, intra si pe Facebook/LasFierbinti!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni