Peste 2 milioane de romani au urmarit debutul noului sezon Las Fierbinti

Peste 2 milioane de romani au urmarit debutul noului sezon Las Fierbinti

Marti seara, romanii s-au distrat impreuna cu celebrele personaje din Las Fierbinti la debutul sezonului 12. Primul episod a condus topul audientelor pe toate categoriile de public, iar pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 2.1 milioane de telespectatori au urmarit aventurile din Fierbinti. 

In minutul de aur, de la 20:59, peste 2.6 milioane de romani au fost alaturi de indragitele personaje. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a inregistrat 10.9 puncte de rating si 32.4% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 9.6 puncte de rating si 28.4% share.

Aventurile continua joi, 14 septembrie, de la ora 20:30, intr-un nou episod Las Fierbinti. Dupa ce au scapat nevatamati din atacul cu bomba nucleara lansat de Coreea de Nord, fierbintenii isi reiau cursul firesc al vietii. Un vis premonitoriu ii da mari batai de cap lui Vasile, care traieste cu senzatia ca scaunul de primar, pe care s-a instalat confortabil in urma cu multi ani, incepe sa se clatine. In plus, venirea in sat a unui fost localnic ii intareste ideea ca i se pregateste ceva. 

Bobita incearca sa o cucereasca pe asistenta medicala care a fost trimisa sa-i ajute pe cei afectati de sfarsitul lumii. Cum vor reactiona Dorel si Giani, ambii infierbantati de noua prezenta feminina, vom afla joi, de la 20:30, in cel de-al doilea episod al noului sezon Las Fierbinti. 

Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi, de la 20:30, la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni