Este si cazul lui Imani, o fetita care a urcat timid pe scena de la "The voice Kids Olanda", dar care a reusit sa treaca peste emotii si sa isi puna in valoare vocea puternica. Fetita a reusit sa puna in scena un moment pe care membrii juriului nu il vor uita prea curand.

Imani a participat la auditiile pe nevazute si a reusit sa ii cucereasca din primele secunde pe cei prezenti. Micuta a ales sa interpreteze piesa "Warrior" (Demi Lovato) si, in ciuda faptului ca a avut foarte multe emotii, a reusit sa ii convinga pe jurati ca merita o sansa in competitia vocilor.

Fara urma de indoiala ca juratii si-au intors scaunele din primele secunde, iar momentul ei a emotionat peste masura audienta. La final, toata lumea a aplaudat-o in picioare pe micuta Imani.


Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in noul sezon Vocea Romaniei si in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!