Poate fi considerata una dintre curajoase femei din lume. Drama pe care o ascunde zambetul surprins de aparatele foto

29 Ianuarie 2017, 13:04

Poate fi considerata una dintre curajoase femei din lume. Drama pe care o ascunde zambetul surprins de aparatele foto
Citeste mai mult despre: Amy Purdy, dizabilitati, drama, proteze, vedeta,
Amy Purdy este un exemplu pentru noi toti. In varsta de 37 de ani, femeia poate fi considerata una dintre cele mai curajoase femei din lume. In ciuda dizabilitatilor, Amy s-a remarcat prin curaj si dorinta de viata, fiind premiata cu medalia de bronz la Jorcurile Paralimpice organizate la Soci in 2014.

La varsta de 19 ani, Amy Purdy si-a pierdut ambele picioare dupa ce a contactat o barcterie care i-a afectat sistemul circulator. Pentru a ii salva viata, medicii au decis amputarea ambelor picioare de la genunchi in jos. Mai mult, Amy si-a pierdut ambii rinichii si splina. In ciuda acestei experiente dramatice, femeia nu si-a pierdut optimismul si dorinta de viata. 

Citeste si: Vorbeste 3 limbi straine si studiaza Psihologia, insa se plange ca e subestimata din cauza aspectului. Cum arata tanara


Sursa Foto: Getty

Pasionata de snowboarding, dans si actorie, Amy a reusit sa isi gaseasca calea si sa inspire alti oameni. Mai mult, Purdy a infiintat si o organizatie non-profit prin intermediul careia ofera persoanelor cu dizabilitati sansa de a se implica intr-o activitate sportiva.  

In anul 2015, Amy Purdy s-a casatorit cu Daniel Gale, pe care l-a cunoscut in 2002 si alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste. Fericitul eveniment a avut loc in Boise, Idaho, si a adunat laolalta peste 160 de invitati. 


Fara urma de indoiala, curajul lui Amy poate inspira o multime de femei din intreaga lume. Purdy este dovada vie ca nimic nu iti poate sta in cale atunci cand iti doresti cu adevarat sa traiesti din plin fiecare clipa. Sursa Foto: Getty


Citeste si: Dieta balerina. Slabeste 1 kilograme pe zi urmand aceste sfaturi de nutritie

Vezi episoade in intregime pe