• Emisiuni
  • Vocea României
  • Portie dubla de voce:"Vocea Romaniei" se lanseaza in forta, cu doua epsioade. Show-ul debuteaza marti, la 20.30, la ProTV

Portie dubla de voce:"Vocea Romaniei" se lanseaza in forta, cu doua epsioade. Show-ul debuteaza marti, la 20.30, la ProTV

Portie dubla de voce:"Vocea Romaniei" se lanseaza in forta, cu doua epsioade. Show-ul debuteaza marti, la 20.30, la ProTV

ProTV isi surprinde din nou telespectatorii cu o portie dubla de divertisment! 

Mai asteptata decat un blockbuster, mai intensa decat orice, creeaza discutii mai ceva ca un mare derby de fotbal, cea mai buna competitie a vocilor, debuteaza marti, 16 septembrie, de la 20:30 cu un episod surpriza in exclusivitate! 

 

 

Suspansul si emotia incep sa isi faca simtita prezenta, nerabdarea concurentilor si entuziasmul antrenorilor, dar mai ales carisma lui Pavel nu mai pot astepta! Momente cheie se vor dezlantui pe micile ecrane si vor dezvalui atmosfera emisiunii, intr-un decor nou, o echipa noua de productie si antrenori plini de energie, hotarati sa selecteze cei mai buni concurenti cu care sa ajunga la trofeul Vocea Romaniei. 

 

De vineri,19 septembrie, de la ora 20:30, emotiile auditiilor pe nevazute se continua in episodul doi, iar deciziile antrenorilor incep sa prinda greutate, batalia fiind din ce in ce mai apriga pe vocile care intorc scaunele. 

 

 

Doar in aceasta saptamana se vor difuza in exclusivitate primele doua episoade Vocea Romaniei, urmand ca din 26 septembrie sa revina la programul intial – daca este vineri este Vocea Romaniei! 

 

Toata Romania este invitata in primul rand la cel mai mare concert al tarii care va incepe din 16 septembrie si va rasuna in fiecare vineri seara pana in decembrie! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni