• Emisiuni
  • La Măruță
  • Portretul de familie care a topit inimile fanilor. Cum s-au fotografiat Catalin Maruta si Andra alaturi de micutul David

Portretul de familie care a topit inimile fanilor. Cum s-au fotografiat Catalin Maruta si Andra alaturi de micutul David

Portretul de familie care a topit inimile fanilor. Cum s-au fotografiat Catalin Maruta si Andra alaturi de micutul David

Ziua de 16 martie este cu siguranta una dintre cele mai fericite pentru Andra si Catalin Maruta. Cei doi il sarbatoresc pe micutul David, care a implinit 5 ani.

Andra si Catalin Maruta formeaza una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul romanesc. Membra juriului "Romanii au talent" si prezentatorul show-ului "La Maruta" au impreuna doi copii superbi, pe David si micuta Eva Maria. 

Ziua de 16 martie are o insemnatate deosebita pentru familia Maruta deoarece aceasta este ziua in care a venit pe lume primul copil al cuplului. David a implinit 5 anisori, iar parintii sai au dorit sa marcheze evenimentul si cu cate o postare pe paginile lor de Facebook, acolo unde au publicat fiecare cate o fotografie in care apar alaturi de baietelul lor. 

Andra i-a transmis fiului sau un mesaj care a topit inimile fanilor: "La multi ani, sufletul meu! Multumesc ca ma inveti in fiecare zi ca iubirea nu are nicio limita!". Portretul de familie a strans aproape 100 000 de like-uri in mai putin de 3 ore de la publicare. 

La multi ani, sufletul meu! Multumesc ca ma inveti in fiecare zi ca iubirea nu are nicio limita! ❤️

Posted by Andra on Wednesday, March 16, 2016

La randul sau, Catalin Maruta a publicat si el o imagine cu micutul David, iar mesajul scries in descria pozei a fost unul incarcat de emotie: "Acum cinci ani plecam spre maternitate cu cele mai mari emotii, acum plec spre gradinita cu cea mai mare bucurie! La multi ani, sufletul meu! Abia astept sa vina ziua cand plecam sa bem prima bere…ca baietii!".

Acum cinci ani plecam spre maternitate cu cele mai mari emotii, acum plec spre gradinita cu cea mai mare bucurie! La multi ani, sufletul meu! Abia astept sa vina ziua cand plecam sa bem prima bere...ca baietii!

Posted by Catalin Maruta on Wednesday, March 16, 2016

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni