• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Povesti de dragoste sub semnul intrebarii, in "Pariu cu viata": AZI, de la 20:30 pe ProTV si in avans pe Voyo.ro

Povesti de dragoste sub semnul intrebarii, in "Pariu cu viata": AZI, de la 20:30 pe ProTV si in avans pe Voyo.ro

<span style="color:#f00;">Povesti de dragoste sub semnul intrebarii,</span> in "Pariu cu viata": AZI, de la 20:30 pe ProTV si in avans pe Voyo.ro

Problemele din dragoste par sa nu le mai dea pace personajelor din “Pariu cu viata”. Cum se vor concretiza povestile de iubire ale celor doua triunghiuri amoroase? Pe cine va alege Ioana dintre Andrei si Liviu? Oare Dima va ramane cu Monica, sau cu Sara? Singurul cuplu care se bucura de liniste este cel format din Anca si Vlad. Telespectatorii vor afla urmarind ultimele episoade din sezonul 2 al serialului “Pariu cu viata”, difuzat in fiecare luni de la 20:30 la ProTV, si in avans de la 10:30 pe voyo.ro.

Sentimentele lui Liviu pentru Ioana sunt profunde si sincere, ceea ce il determina sa ii declare dragostea, iar Andrei ii vede impreuna: “Liviu a ajuns sa o iubeasca pe Ioana treptat. Desi la inceput a incercat sa-si resprime sentimentele fata de ea pentru ca Andrei era liderul trupei si avea toate atuurile sa fie cu Ioana, n-a reusit. Intr-un moment propice, ii spune ce simte pentru ea”, declara Liviu Teodorescu.

CLICK AICI SA VEZI EPISODUL IN AVANS

Andrei simte ca moare pe dinauntru deoarece, numai din motive stiute numai de el, acesta nu mai poate fi aproape de Ioana, iar faptul ca aceasta isi continua viata alaturi de Liviu il afecteaza si mai tare. Si-ar dori sa-i poata explica ce planuieste, insa contextul in care este prins nu-i permite, facandu-l astfel sa stranga din dinti si sa-si duca la bun sfarsit sarcina pe care o are, sperand ca atunci ii va spune adevarul, aceasta va reusi sa-l ierte. Pana atunci nu poate decat sa-si suprime sentimentele pe care le are fata de Ioana”, spune Dorian Popa.

Sentimentele profunde pe care le-au simtit odata unul pentru celalalt  Monica si Dima, incep sa reapara la suprafata. Ei incearca sa se impace, ceea ce nu este deloc pe placul Sarei: “Sara se simte oarecum tradata de faptul ca baiatul pe care l-a iubit si in care a crezut ca e altfel decat toate dezamagirile prin care a trecut, fuge inapoi in bratele fostei iubite”, povesteste Sore.

In ciuda timpului care a trecut de la pierderea copilului, sentimentele se pare ca nu s-au stins, si avand in vedere ca fiecare a trecut peste momentele grele, ranile s-au atenuat si este posbila o noua “intalnire”. Amandoi au facut greseli, dar pana la urma isi vor da seama ca importante sunt sentimentele reale. Monica este inca dezamagita de reactiile Sarei, dar totodata ii este dor de prietenia pe care o aveau odata”, marturiseste Alexia Talavutis.

In felul lui, Dima le iubeste pe amandoua, dar numai una dintre fete poate fi adevarata lui dragoste:  “El a fost sincer si i-a spus la un moment dat Sarei ca inca se gandeste la Monica si ca ar fi bine sa ia o pauza, atunci cand inca si ea se gandea la Andrei. Pe el l-au obosit foarte mult atitudinea si insistentele Sarei, ceea ce l-au facut sa se indeparteze de ea”, spune Dima.

Telespectatorii vor vedea un moment muzical cu totul diferit, intrepretat pe una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Sunrise Avenue, ale carei versuri sunt reprezentative situatiei pe care o traieste Dima : “Momentul “Fairytale Gone Bad” este cantat de Dima cu gandul la Sara, ceea ce denota ca el nu e tocmai impacat cu ce a facut. Sara il urmareste si acolo unde e singur, metaforic vorbind. Veti vedea in momentul muzical care este de fapt legatura si de ce apare Sara in clip”, povesteste Sore.

Atunci cand Sara afla despre Cristi ca nu are bani, organizeaza o petrecere surpriza la care iau parte si colegii din liceu. De data aceasta surpriza este una neplacuta, iar Sara si Cristi ajung sa ce certe cumplit : “Initial, Sara nu doreste sa spuna despre secretul pe care l-a aflat despre Cristi, insa comportamentul lui (o sa vedeti in episod) o face sa se razgandeasca. Mereu a fost cea care a fost facuta sa sufere asa ca doreste sa se razbune pe el si de aceea il face de ras in fata colegilor”, mai spune Sore.

Tot in episodul de luni, 21 mai, fanii serialului “Pariu cu viata” vor asculta o piesa emotionanta cantata de Ioana in limba spaniola - “Equivocada” din repertoriul celebrei cantarete Thalia.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni