Prima aparitie pentru Paris Jackson dupa schimbarea radicala de look. De ce putini au recunoscut-o cand au vazut-o asa

03 Martie 2016, 10:55

Prima aparitie pentru Paris Jackson dupa schimbarea radicala de look. De ce putini au recunoscut-o cand au vazut-o asa
In urma cu cateva zile, prin intermediul unei fotografii postate pe contul de Instagram, Paris Jackson le-a aratat fanilor noua schimbare de look, iar ieri a aparut in public pentru prima data cu noua infatisare.  

Tanara de 19 ani s-a tuns foarte scurt si si-a vopsit parul intr-o nuanta de blond platinat, culoare care i se potriveste de minune in constrast cu ochii albastrii.

Zambitoare, imbracata intr-o tinuta sport, Paris a fost fotografiata de paparazzi in Los Angeles, in timp ce iesea dintr-o cafenea de unde si-a cumparat o cafea. 

Dupa moartea lui Michael Jackson, cei trei copii ai cantaretului au ramas sub tutela bunicii si a lui TJ, unul dintre verisorii lor. 

Pentru Paris Jackson pierderea tatalui a reprezentat un punct de cotitura in existenta sa. Dupa ce a renuntat la practicile religioase pe care le respecta toti adeptii cultului Martorii lui Iehova, tanara a incercat sa se sinucida, tragand un semnal de alarma in randul membrilor familiei ei. 

Dupa o perioada indelungata de pauza, in care a urmat sfaturile psihoterapeutilor si medicilor, adoelscenta cu privire hipnotizanta a revenit in ochii publicului si a inceput sa publice constant imagini din intimitatea ei, contul de Instagram fiind preferatul ei cand vine vorba de mentinerea legaturii cu publicul.

Vezi episoade in intregime pe