Prima editie de confruntari a adus in fata televizoarelor peste 2.3 milioane de romani

Prima editie de confruntari a adus in fata televizoarelor peste 2.3 milioane de romani

Auditiile pe nevazute s-au incheiat, echipele au fost formate, antrenorii au decis cuplurile de concurenti care se vor confrunta, au repetat piesele, iar duelurile de la Vocea Romaniei au inceput ieri seara la PRO TV.

Momente de exceptie au fost puse in scena si au strans pe tot parcusul emisiunii 1.7 milioane de telespectatori in fata televizoarelor, iar in minutul de maxima audienta de la ora 21:47, peste 2.3 milioane de romani au fost cu ochii pe Vocea Romaniei.

Editia Vocea Romaniei cu numarul sase a inregistrat pe segmentul comercial 11.2 puncte de rating  si 27.1% share in intervalul de difuzare 20:26– 23:32. Postul de televiziune de pe locul doi a reusit sa obtina 7.8 puncte de rating si 18.9% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 9 puncte de rating si 18.9% share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 6.6 puncte de rating si 13.8% share.

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 9.3 puncte de rating si 19.2% share, locul secund inregistrand 6.1 puncte de rating si 12.6% share.

Momente de exceptie, umor si ironie

In etapa duelurilor i-am regasit pe antrenori cu un tonus pozitiv, plini de incredere in momentele pe care le-au creat, insa si cu o doza de tristete pentru ca au trebuit sa se desparta de o parte din concurenti.

Prima confruntare de pe scena Vocea Romaniei a fost intre Ivana Farc si Ruben Ciungan, din echipa lui Tudor Chirila, care au intrepretat piesa – The Lady is a Tramp. Contrastul dintre ei, scenografia si mimica celor doi a reusit sa transforme acest moment in unul original si plin de energie. Antrenorul lor i-a privit cu mandrie pe tot parcursul momentului si a declarat: "Ati facut un duet de care veti fi mandri si dupa acest concurs." Tudor a ales sa mearga mai departe cu Ivana.

Concurentii din echipa lui Smiley, Fabian Sasu si Andrei Balaceanu au cantat piesa Rude. Accentul reggae a fost o provocare pentru Andrei si un element forte pentru Fabian, iar acest lucru i-a dat batai de cap lui Smiley in luarea deciziei. Dupa prestatia celor doi, Marius Moga a spus ca: "Pe termen mediu-lung mi s-ar parea mai interesanta vocea lui Andrei", insa Smiley a ales sa mearga mai departe cu Fabian.

Din echipa Loredanei, prima confruntare a fost intre Raluca Albu si Lucian Colareza, care au cantat un duet plin de emotie - Non amarmi. Povestea de dragoste pusa in scena de cei doi a starnit aplauze furtunoase, iar Loredana a ales sa mearga mai departe cu Lucian, fapt care le-a oferit antrenorilor si o mica surpriza culinara mai mult decat bine venita.

Maria Constantinescu si Florentina Mihai, au fost primele concurente din echipa lui Marius Moga ce s-au confruntat in ringul de pe scena Vocea Romaniei. Pentru ele antrenorul a pregatit o intrepretare autentica a piesei Man Down, versiunea taraf in care a schimbat rolurile intre cele doua concurente. Toti antrenorii au fost surprinsi de piesa aleasa si de intrepretarea concurentelor, insa Marius a ales sa mearga mai departe cu Maria.

Primul moment rock de la Vocea Romaniei a fost realizat de Vladimir Pocorschi si Tiberiu Albu. Smiley a ales pentru ei piesa Born to be wild, iar energia si explozia de voci si chitara au transformat momentul lor in unul dintre cele mai bune ale serii: "Sunt mandru ca in echipa Smiley s-a intamplat cel mai rock moment!" Antrenorul a ales sa mearga mai departe in concurs cu Vladimir, iar Tiberiu a fost salvat de Tudor, care si-l dorea in echipa inca de la auditiile pe nevazute.

Florin Raduta si Bianca Ionita, au fost concurentii din echipa Loredanei,  ce au urcat in ringul confruntarii pe acordurile piesei I Knew You Were Waiting, iar acest lucru a venit insotit de un compliment din partea lui Tudor: "O felicit pe Loredana pentru alegerea piesei si pentru duet." Dupa un moment foarte frumos, momentul deciziei a fost foarte dificil, iar in final Loredana a ales sa mearga mai departe in concurs cu Florin.

Doua voci puternice din echipa lui Marius Moga au urcat in ring pentru urmatorul duet: Brigitta Balogh si Radu Mitrea, care au cantat piesa Torn. Un duet tulburator care a creat un nou moment de exceptie la Vocea Romaniei. Dupa terminarea piesei Loredana i-a spus lui Radu: "Ai invelit-o cu vocea ta pe Brigitta!". Convins ca si-a atins scopul si a vazut ceea ce avea nevoie sa vada in aceasta confruntare, Marius a ales sa mearga mai departe cu Brigitta.

Florin Ciotlaus si Matei Chioariu au fost urmatorii concurenti ce s-au confruntat din echipa lui Tudor, ei pasind in ringul de la Vocea Romaniei cu un duet rock. Piesa How You Remind Me i-a convins pe toti antrenorii ca cel care merita sa mearga mai departe este Florin, aceasta fiind si decizia finala a lui Tudor. insa, lipsa lui Marius de pe scaunul de antrenor, i-a determinat pe ceilalti trei sa ii tina locul pe rand. Pavel Bartos a ales sa ii tina locul lui Tudor, iar ce a urmat a declansat hohote de ras.

O editie plina de umor, momente de exceptie, voci minunate, filmari exclusive din backstage, Pavel Bartos mai sexi ca niciodata si un Tudor Chirila care stie sa cante si muzica lautareasca, acestea sunt cateva elemente esentiale care au facut deliciul primei editii de dueluri.

Incepand cu etapa duelurilor aplicatia Fii Antrenor arata in timp real voturile celor peste 100.000 de romani care au descarcat aplicatia. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii descarcand aplicatia Fii Antrenor din AppStore si Google Plus.

Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute oricand pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni