Prin aceasta postare, Selena Gomez a dorit sa le dezvaluie sustinatorilor motivul pentru care, in ultima perioada, nu au avut prea multe vesti de la ea. Artista a scris ca experienta prin care a trecut a fost mai mult decat necesara pentru ca starea ei de sanatate sa nu se agreveze. In plus,

Selena a tinut sa le sublinieze fanilor sa acesta a fost motivul pentru care nu si-a promovat noile proiectele muzicale.


 


Dupa acest anunt, presa a scris numeroase articole pe subiect, iat fotografii si-au dorit sa o fotografieze pe Selena Gomez dupa acesta interventie chirurgicala. 

Optimista si luptatoare din fire, Selena Gomez pare sa se fi recuperat bine dupa aceasta experienta. Vedeta a publicat pe contul sau de Instagram o postare noua, prin care isi anunta fanii ca a devenit imaginea unui brand celebru de echipament sportiv. Imbracata intr-o tinuta sport, cantareata si-a lasat la vedere abdomenul de fier si si-a incantat admiratorii. 

Peste 4 milioane de fani au apreciat imaginea Selenei Gomez si s-au bucurat ca vedeta a revenit in lumina regflectoarelor.