Primii concurenti se vor duela pe scena de la Vocea Romaniei, ACUM, la ProTV

Primii concurenti se vor duela pe scena de la <span style="color:#f00;">Vocea Romaniei</span>, ACUM, la ProTV

Vinerea trecuta telespectatorii au fost martori intregirii echipelor celor patru antrenori.

Ultimii concurenti si-au ocupat locurile in echipe, iar antrenorii s-au pus pe treaba: s-au intalnit cu concurentii, au format cuplurile, au repetat piesele si sunt gata de dueluri.

Vinerea aceasta, de la 20:30, ringul a fost montat pe scena de la Vocea Romaniei, iar celebrii antrenori s-au pregatit de lupta, si-au pus manusile si au facut incalzirea pentru ceea ce va urma. 

Cupluri puternice vor acapara scena si vor crea momente exceptionale: rock, pop, blues, reggae sau mix de populara pe rimturi de Rihanna vor face atat deliciul publicului cat si al antrenorilor. 

Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila revin pe scaune plini de incredere, umor si ca intotdeauna, pusi pe glume. Oala de sarmale promisa la auditiile pe nevazute de mama unui concurent a fost degustata de Loredana, Smiley, Tudor si Pavel, care au fugit din scaune cand au auzit ce bunatati se afla la iesirea de pe scena. 

Vom vedea un Tudor Chirila pus sotii care preia scena pentru ca asa ii dicteaza natura lui de artist, de data aceasta uimind publicul cu interpretarea unei piese lautaresti. Momente unice create de cei patru antrenori vor intra in istorie, dar cel mai amuzant moment va fi dezvaluit maine seara in absenta lui Moga. 

Incepand cu editia de maine aplicatia Fii Antrenor va arata in timp real voturile celor peste 100.000 de romani care au descarcat aplicatia din Google Plus sau AppStore.

In timpul duelurilor vor fi afisate pe ecran fotografiile celor doi concurenti si rezultatele obtinute din voturile celor care au aplicatia. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii descarcand aplicatia Fii Antrenor din AppStore si Google Plus.

Puteti revedea oricand editiile Vocea Romaniei pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni