• Emisiuni
  • Vocea României
  • Primii noua concurenti au trecut de confruntari si merg in etapa urmatoare la Vocea Romaniei!

Primii noua concurenti au trecut de confruntari si merg in etapa urmatoare la Vocea Romaniei!

Primii noua concurenti au trecut de confruntari si merg in etapa urmatoare la Vocea Romaniei!

Concurenti determinati, cu voci senzuale sau puternice au urcat in ringul de la Vocea Romaniei si au luptat vineri seara pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei. 

Prima runda de confruntari a fost plina de reactii extraordinare, comentarii savuroase, voci incredibile, emotii, decizii neasteptate si foarte multa distractie. 

Cea de-a opta editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 10.7 puncte de rating si 28.3% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.9 puncte de rating si 21% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:30, cea mai buna competitie a vocilor a adus in faţa televizoarelor aproape 2.1 milioane de romani. 

Duete fabuloase, emotii si decizii neasteptate

Confruntarile de la Vocea Romaniei au debutat vineri seara in forta! Antrenorii si-au pregatit concurentii pentru lupta din ring si le-au ales melodii care sa le puna vocile in valoare si sa creeze duete memorabile. Tudor, Loredana, Smiley si Moga i-au ales pe cei cu care vor merge mai departe in competitie, insa au fost nevoiti sa renunte la cateva voci foarte bune. Doi concurenti au fost salvati in prima editie a confruntarilor de catre Smiley si Tudor si continua lupta pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Seara a fost deschisa de Corina Cuniuc si Ioana Ignat din echipa Moga, care au adus primul duet din etapa confruntarilor. Concurentele au cantat melodia Take me to church, vocile lor s-au completat perfect, iar Marius a fost mandru de performanta lor, insa la final a trebuit sa decida: ”Per total v-ati demonstrat vocea si v-ati demonstrat timbrele, inventivitatea voastra cand vine vorba de show. Eu sunt super fericit ca ati reusit sa duceti piesa vocal, asa cum ar fi trebuit, pana la capat si sunt mandru de voi. O sa merg mai departe cu Ioana.”. Ioana Ignat merge mai departe la Vocea Romaniei in echipa Moga, iar Corina Cuniuc, cu toate ca mai avea o sansa de a fi salvata de un alt antrenor, a decis sa se opreasca aici si a parasit competitia.

Barbara Isasi si Mihai Olteanu, din echipa Smiley, au cantat vineri o melodie sensibila, Like I’m gonna lose you, si si-au demonstrat calitatile vocale incredibile, dar si tehnica foarte buna. Cei doi concurenti au creat un duet extraordinar, iar antrenorii au fost incantati de momentul prezentat. Smiley i-a felicitat pe cei doi, dar a fost nevoit sa il aleaga doar pe unul dintre ei. ”Va multumesc si va felicit pentru acest duet minunat. Ati fost fantastici impreuna! Voi merge mai departe cu Barbara!”, a spus Smiley, iar cu Barbara Isasi ne revedem in etapa urmatoare a competitiei.

Doua voci puternice din echipa Tudor, Iuliana Dobre si Miruna Ionescu, au interpretat magistral melodia Bad girl si au facut scena sa vibreze. Concurentele au transmis foarte multa energie, s-au sincronizat perfect, iar antrenorii au fost impresionati de prestatia lor. ”A fost un moment excelent. E un cantec foarte greu, iar voi ati fost foarte bine, amandoua. E cea mai grea decizie pentru mine. Am sa merg mai departe cu Iuliana.”, a spus Tudor. Iuliana Dobre ramane in echipa Tudor, insa nici pentru Miruna Ionescu nu s-a incheiat drumul la Vocea Romaniei. Concurenta a fost salvata de Smiley si Moga, dar a ales sa mearga mai departe alaturi de Smiley.

Radu Iaszberenyi si Andreea Olaru, din echipa Moga, au cantat piesa When the wild roses grow, iar vocile lor s-au armonizat perfect. impreuna, concurentii au adus pe scena un moment plin de pasiune si sensibilitate. Antrenorii au apreciat reprezentatia lor, insa decizia a fost a lui Marius Moga. ”Eu cred ca ne-am atins exact ce ne doream toti trei si anume sa fie toata lumea ochi si urechi la voi doi timp de trei minute. Ati reusit amandoi sa fiti artisti pe scena, nu doar concurenti intr-un duel de la Vocea si eu asta aplaud cel mai tare. O sa merg mai departe cu Andreea.”, a spus Moga, iar Andreea Olaru continua competitia.

Al doilea duet al serii din echipa Tudor a fost cel sustinut de Ioana Hrisca si Rodica Olisevschi. Fetele au interpretat melodia Single ladies, au fost sigure pe ele si au primit laude din partea antrenorilor. La final, desi i-a fost foarte greu, Tudor a fost nevoit sa aleaga cu cine merge mai departe: ”Ati fost foarte bine, cu toate temerile voastre vizavi de coregrafie. Ati fost foarte bune amandoua. Va felicit si am sa merg mai departe cu Ioana.”. Competitia continua pentru Ioana Hrisca, cu care ne revedem in etapa urmatoare.

Rucsandra Iliescu si Vlad Constantin, din echipa Loredana, au cantat vineri piesa Can’t stop the feeling si au creat un duet plin de energie si vibratie. Antrenorii s-au bucurat de momentul prezentat pe scena, s-au ridicat de pe scaune si au dansat. La final, Loredanei i-a fost greu sa ia o decizie, i-a aplaudat pe cei doi si a spus: ”Ce ma fac eu cu voi, ce ma fac? Pentru ca amandoi sunteti extraordinar de buni si ati facut un moment senzational! Bravo, va multumesc! E doar un moment si pentru oricare dintre voi va fi bine, aveti incredere! Dar in aceasta seara voi merge mai departe cu Rucsandra.”. Rucsandra Iliescu merge mai departe la Vocea Romaniei in echipa Loredanei, insa nici pentru Vlad competitia nu s-a oprit. Concurentul a fost salvat de Tudor si merge in etapa urmatoare in echipa antrenorului.

Prima seara de confruntari s-a incheiat cu un moment emotionant prezentat de Howard Dell si Monica Andrei, din echipa Loredana. Cei doi au interpretat piesa Somewhere out there si au reusit sa creeze un duet de poveste, plin de sensibilitate. Antrenorii i-au laudat, iar Loredana a spus in momentul deciziei: ”Vreau sa va multumesc foarte mult pentru aceasta superba interpretare. Ati reusit sa ne transmiteti emotie. impreuna ati reusit sa creati un moment magic! Este foarte dificila alegerea mea. O sa merg mai departe cu Howard!”. Dupa decizia Loredanei, Howard Dell continua lupta la Vocea Romaniei.

La finalul primei runde de confruntari, noua concurenti merg mai departe spre marele trofeu Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro, iar cinci parasesc competitia.

Cea mai buna competitie a vocilor revine vinerea viitoare, de la 20:30, cu noi duete formidabile, concurenti pregatiti de lupta, foarte multa energie si voie buna.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni