• PRO TV
  • Primul duel din Ferma vedetelor a fost pe primul loc in topul audientelor!

Primul duel din Ferma vedetelor a fost pe primul loc in topul audientelor!

Primul duel din Ferma vedetelor a fost pe primul loc in topul audientelor!

Lupta dintre cele doua echipe, Rona Hartner si Daniel Iordachioaie – Diana Dumitrescu si Majda Aboulumosha, a fost plina de suspans, insa nicio o echipa nu si-a pierdut partenerul. Editia de ieri seara a fost plina de emotie si umor, iar noua productie Ferma vedetelor TV, a luat nastere pe prispa casei! 

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 10.9 puncte de rating si 26.8% share. Peste 2 milioane de telespectatori au urmarit aventurile de la Ferma vedetelor, iar in minutul de aur, de la 21:52, peste 2.6 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurenti. 

Sarcina saptamanii a fost indeplinita in timp util si cu mare succes de catre cei 12 fermieri! Nea Rata a fost foarte incantat de cum s-au descurcat asa ca a decis sa le dea toti banii si le-a adus si negustoreasa in curte pentru a vedea ce si-ar dori. Impreuna cu Mioara (Mihaela Tatu) au facut lista de cumparaturi, iar aceasta le-a spus povestea fermei in care au ajuns.

Monica Barladeanu a venit pentru a afla pe cine a ales Rona la duel. Diana Dumitrescu se astepta la aceasta alegere. „Am ezitat pana in ultimul moment si era cat pe aci sa zic Majda!”, a marturisit Rona. Plecarea catre casutele duelistilor a fost cu cantec si voie buna. „Ma simt ca-n tabara si nu inca nu sunt pegatita sa zic ”., a marturisit Diana inainte de duel. 
 

In prima proba, La Porumbacu, cele doua echipe au trebuit sa curete stiuletii si sa umple cu o lingura de lemn vasul care ii astepta la capatul bustenilor peste care trebuiau sa treaca. Rona si Daniel au iesit invigatori. 

La cea de-a doua proba, Oaia alba-oaia neagra, concurentii au trebuit sa caute prin fan piesele de puzzle ascunse, care construiau oile. Rona si Daniel au avut mai mult noroc si au reusit sa castige si cea de-a doua proba, castigand, astfel, duelul. 

Diana a fost nevoita sa mearga in casa si sa scrie scrisoarea de adio, in care a ales urmatorul fermier sef. Au curs rauri de lacrimi la prima despartire, insa oglinda magica i-a dat Dianei o noua sansa: „Cand i-am vazut pe toti acolo, am simtit ca ma rup!”, a declarat ea. 

Sambata seara, de la 19:30, la PRO 2, Octavian Strunila si Andreea Ibacka le vor arata telespectatorilor imagini nemaivazute la Ferma dupa perdea. Prima editie ii are invitati speciali pe Monica Barladeanu si Nea Rata, cei care le-au fost alaturi concurentilor la fiecare pas, in cele 3 luni petrecute departe de civilizatie. Cum a evoluat relatia lui Daniel Iordachioaie cu Patrizia Paglieri, cum s-a ajuns la asemenea tensiuni intre ei, cum arata harta fermei, ce parere au concurentii despre Nea Rata, dar si despre Rona, sunt doar cateva dintre subiectele ce vor fi intoarse pe toate partile de Octavian Strunila si Andreea Ibacka. Cei doi prezentatori vor cauta raspunsuri impreuna cu invitatii lor la cele mai interesante intrebari puse de telespectori si vor lamuri toate curiozitatile legate de Ferma vedetelor. 

Saptamana viitoare, marti, miercuri si joi, cele 6 perechi vor avea parte de noi provocari, noi sarcini si noi tensiuni! Cine a fost ales fermierul saptamanii, cine vor fi urmatorii servitori si cum vor evolua tensiunile create in casa ramane de vazut, numai la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni