• Emisiuni
  • Vocea României
  • PRO TV cauta VOCEA Romaniei! Duminica, 24 mai, doar VOCEA conteaza la Cluj-Napoca! Incep preselectiile pentru noul sezon

PRO TV cauta VOCEA Romaniei! Duminica, 24 mai, doar VOCEA conteaza la Cluj-Napoca! Incep preselectiile pentru noul sezon

PRO TV cauta VOCEA Romaniei! Duminica, 24 mai, doar VOCEA conteaza la Cluj-Napoca! Incep preselectiile pentru noul sezon

Cel de-al cincilea sezon Vocea Romaniei incepe cautarea vocilor care conteaza! Cele mai frumoase, sensibile, puternice si expresive voci vor intra, din nou, in adevarata competitie a vocilor. Vocea Romaniei porneste in cautarea celor mai spectaculoase voci, iar prima oprire este in Cluj-Napoca.

Duminica, 24 mai, de la ora 09:00, la Hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca, aspirantii la marele titlu sunt invitati sa isi demonstreze calitatile artistice si ca pot fi urmatoarea voce a Romaniei.

Dupa ce, timp de patru sezoane, a tinut milioane de romani in fata televizoarelor, adevarata competitie a vocilor continua. Sezonul cu numarul cinci Vocea Romaniei invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din tara. 

Vocea Romaniei este emisiunea care a atins recorduri de audienta in editiile precedente. Show-ul a obtinut rezultate record la PRO TV inca de la primul sezon, iar succesul a fost dovedit de cifrele ridicate de audienta. In 2014, la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a obtinut o audienta medie de 10.8 puncte de rating si 26.8% share.  

The Voice este un format international cu o popularitate imensa, care a castigat mai multe premii importante, precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

Vocea Romaniei - Doar Vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni