• PRO TV
  • Proba realizata in premiera la Fort Boyard. "Liceenii Rock’N’Roll" au obtinut ceea ce parea imposibil

Proba realizata in premiera la Fort Boyard. "Liceenii Rock’N’Roll" au obtinut ceea ce parea imposibil

Proba realizata in premiera la Fort Boyard. "Liceenii Rock’N’Roll" au obtinut ceea ce parea imposibil

Seara de duminica inseamna o noua intalnire cu personajele noastre preferate din Fort Boyard, cu Paul Ipate si Octavian Strunila, dar mai ales cu o noua echipa formata din cinci vedete care nu spun „nu” provocarilor. De data aceasta a fost vorba de Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Ionut Iftimoaie, Razvan Fodor si Jorge, supranumiti si „Liceenii Rock’N’Roll”. 

Acestia au primit deschisi surprizele din Fort, luptand pentru niste copii cu dizabilitati din Bacau. 

Prima proba, Rasnita de Cafea, l-a pus in dificultate pe primul curajos, Jorge. El a reusit sa aprinda butonul, sa toarne cafeaua in ceasca, cheia deja urca spre el, dar a mai avut doar o secunda pana cand ar fi ramas blocat. 

Roxana Vancea a dat dovada de calm in Cabina Telefonica, chiar daca un sarpe i se plimba pe cap. Cu tot calmul si rabdarea, timpul nu i-a fost de ajuns antrenoarei de fitness pentru a lua cheia. 

 

Batranul Pere Fouras deja era in extaz vazand ca echipa nu are nicio cheie dupa primele doua probe. Capitanul echipei, Ionut Iftimoaie, i-a taiat din elan batranului, atunci cand a reusit sa treaca de Plasa de Paianjeni – proba care nu fusese realizata pana atunci de nimeni. 

 

Prima cheie nu a stat mult in mainile echipei, fiindca au folosit-o pentru a-l elibera pe Razvan Fodor din Camasa de Forta. Foarte dezorientat, Razvan nu a reusit sa ia cheia in timp util si a ramas blocat. Echipa a ales sa o ia de la inceput si a cedat singura cheie pe care o avea, ca sa isi elibereze colegul. 
 
Ajunsi din nou la punctul zero cu cheile, Andreea Ibacka a fost data peste cap, la propriu, in proba La Benzinarie: „Opriti Pamantul, vreau sa cobor!”

 

Fara nicio cheie, echipa a inceput sa simta presiune, care a cazut pe umerii capitanului Ionut Iftimoaie la proba Scripetele. Cu forta intregului corp, dar si cu o forta psihica de admirat, luptatorul a reusit sa treaca din nou de o proba grea, pentru echipa sa.


Aflat la mana si intuitia echipei sale, care a rezolvat un puzzle pentru a-l scapa, Razvan Fodor s-a gasit din nou in situatia de a fi legat. Timpul se scurgea, mecanismul il infasura tot mai mult, Razvan striga la echipa ca se bazeaza pe ei si ca e nevoie sa se miste mai repede. "Haideti, frate, mi-a ajuns la gat...opreste, ma, asta." Artistul nici macar nu a mai putut sa se bucure in momentul in care echipa a rezolvat puzzle-ul: "Ce aveti cu mine cu toata treaba asta cu legatul?"

 

Ajunsi la ultima lor sansa de a lua o cheie, Roxana Vancea a intrat in proba Teava de Evacuare. Cu forta in picioare si o tehnica buna, aceasta s-a ridicat la reputatia creata, de atleta. A reusit, in ultima incercare a echipei, sa mai ia o cheie.
In goana dupa indicii, Andreea Ibacka a fost pusa in situatia de a-si da seama daca ii e frica de inaltime, in proba Scaunul Instabil: „Nu am mai fost niciodata asa sus, eu stau la parter”. Jorge si Roxana Vancea au fost testati la randul lor, provocati sa isi gaseasca echilibrul ca echipa. Cu mult calm si tact, cei doi au reusit sa descifreze codul si sa ia ultima cheie pe care o puteau obtine. 

 

Ajunsi in cel mai important moment al concursului si cu un singur indiciu la indemana, "Liceenii Rock'N'Roll" au fost pusi in fata deciziei de a sacrifica un jucator pentru indicii suplimentare. Razvan s-a oferit sa obtina un nou indiciu, iar restul de patru coechipieri au fost nevoiti sa se descurce fara el. Pe muchie de cutit, echipa a reusit sa stranga suma de 7560 Euro, jumatate din aceasta fiind donata unor copii cu dizabilitati.

 

Ne revedem duminica viitoare, numai la PRO TV, de la 20:30, cu o noua echipa dornica de aventura in Fort Boyard!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni