Producatorii Game of Thrones au confirmat cea mai mare temere a fanilor. Finalul serialului, aplaudat timp de 15 minute

14 Martie 2018, 15:10

Producatorii Game of Thrones au confirmat cea mai mare temere a fanilor. Finalul serialului, aplaudat timp de 15 minute
Cele mai negre temeri ale fanilor serialului "Game of Thrones" au fost confirmate. 

Directorii executivi HBO au dezvaluit scenariul ultimelor episoade ale sezonului cu numarul 8 "Game of Thrones". Conform Variety, mai multe personaje centrale isi vor gasi sfarsitul pana in ultimul episod al productiei-fenomen. 

Modul in care se incheie serialul a fost aplaudat in picioare de catre membrii echipei, dupa ce totul a fost dezvaluit in cadrul unei mese rotunde.  

"A fost un moment extrem de puternic pentru vietile si carierele noastre. Niciunul dintre actori nu a primit inainte scenariul, asa ca a fost surprinzator cand personajele lor au inceput sa moara unul dupa altul", a declara Casey Bloys, directorul de programe al televiziunii, conform The Independent. 

Casei Bloys a adaugat ca, dupa ce au fost citite ultimele cuvinte ale scenariului, toti membrii echipei s-au ridicat in picioare si i-au aplaudat timp de 15 minute pe David Benioff si D.B. Weiss, creatorii "Game of Thrones".

Oficialii HBO i-au asigurat pe fanii serialului ca vor exista spinoff-uri care le vor depasi toate asteptarile. 


Sursa: Tumblr


Sezonul 8 al serialului va avea doar sase episoade, insa acestea vor dura aproape doua ore fiecare. In plus, pentru a evita posibile divulgari, ultimul sezon va avea fimate mai multe finaluri. Producatorul isi doreste sa evite astfel situatiile neplacute ivite in timpul difuzarii sezonului sapte.  

"Game of Thrones" a fost lansat pe 17 aprilie 2011 si a avut un succes remarcabil, reusind sa se transforme de-a lungul anilor intr-un adevarat fenomen la nivel international.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO