Putini au recunoscut-o pe una dintre cele mai sexy femei in aceasta ipostaza. Sharon Stone, fara urma de machiaj pe chip

12 Ianuarie 2016, 11:49

Putini au recunoscut-o pe una dintre cele mai sexy femei in aceasta ipostaza. Sharon Stone, fara urma de machiaj pe chip
Sharon Stone ramane in continuare un sex simbol, desi are 57 de ani.

Vedeta, care aparea in fanteziile tuturor barbatilor la inceputul anilor '90, a dovedit ca este mandra de modul in care arata si a decis sa le dezvaluie tuturor prietenilor de pe retelele de socializare cum arata chipul sau atunci cand renunta la orice truc de infrumusetare. 

Citeste si: Are un trup perfect si cel mai frumos bust natural. Vezi cum s-a fotografiat Emily Ratajkowski la plaja

Actrita s-a lasat fotografiata intr-o tinuta lejera de casa, alaturi de cainele sau (Joe). Conform Stirile PROTV, imaginea a atras imediat atentia fanilor virtuali, dar si a tabloidelor care s-au grabit sa scrie ca Sharon Stone este aproape de nerecunoscut in aceasta ipostaza.

In varsta de 57 de ani, Sharon Stone a scris in descrierea fotografiei ca, in momentul in care aceasta a fost facuta, isi citea e-mail-urile, intr-o zi mohorata. 

Gestul sau este fara indoiala unul curajos, cu atat mai mult cu cat rare sunt ocaziile in care actrita poate fi vazuta intr-o asemenea postura. 


Vezi episoade in intregime pe