Putini s-ar fi asteptat sa o vada imbracata asa. Aparitia cu care Angelina Jolie a impresionat

17 Ianuarie 2016, 13:05

Putini s-ar fi asteptat sa o vada imbracata asa. Aparitia cu care Angelina Jolie a impresionat
Angelina Jolie, una dintre cele mai iubite actrite de la Hollywood, este o apartitie de exceptie de fiecare data. Fara sa renunte la tinuta neagra, cu care ne-a obisnuit deja pe toti, Angelina si-a facut aparitia intr-o rochie scurta, lasandu-si la vedere picioarele frumoase.

Angelina a fost fotografiata in aceasta tinuta la premiera filmului Kung Fu Panda, in care este vocea personajului Tigress. Actrita a purtat o rochie fara decolteu, insa manecile scurte ale acesteia au lasat la vedere o parte dintre tatuajele pe care Angelina le are pe brate.

Vedeta din Tomb Raider nu a purtat machiaj aproape deloc si a declarat, conform celor de la mirror.co.uk, ca nu a depus deloc efort pentru a se aranja. La tinuta simpla si eleganta, Angelina a asortat o pereche de pantofi cu toc, in aceeasi culoare.Jolie a mai declarat si ca Pax, Zahara, Shiloh si Knox, copii ei si ai lui Brad Pitt, au avut vocile inregistrate pentru Kung Fu Panda: "Erau timizi. Nu isi doresc sa fie actori dar nu am vrut sa rateze aceasta oportunitate. Au venit si au avut parte de multa distractie", a zis Angelina pentru Entertainment Tonight, completand cu:"ei cred ca job-ul meu este ridicol de usor".

Vezi episoade in intregime pe