• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Suntem daramati". Stefan Stan a primit o veste trista de la iubita lui. Marturisirea dureroasa a cantaretului

"Suntem daramati". Stefan Stan a primit o veste trista de la iubita lui. Marturisirea dureroasa a cantaretului

"Suntem daramati". Stefan Stan a primit o veste trista de la iubita lui. Marturisirea dureroasa a cantaretului

Dupa ce Stefan Stan, castigatorul primului sezon Vocea Romaniei, dadea in urma cu cateva saptamani o veste buna, aceea ca va deveni tatic, artistul a aflat de curand ca iubita lui a pierdut sarcina.

Diana, femeia cu care Stefan Stan are o relatie de cateva luni, era insarcinata in 13 saptamani, iar vestea trista i-a lovit greu pe cei doi.

"Psihic, nu se simte bine. E daramata si ea, si eu, dar important e ca e sanatoasa. Nu vrem sa mai trecem prin experienta asta. Vrem sa repetam momentul cat se poate de repede, adica sa ramana iar insarcinata", a marturisit Stefan Stan, in direct, La Maruta.

Stefan Stan vine MAINE, de la 17.30, La Maruta, sa vorbeasca despre momentele grele prin care trece alaturi de iubita lui, Diana.

Stefan Stan si-a facut o reputatie de baiat rau in showbizul din Romania dupa cateva relatii pasagere cu vedete autohtone si putini sunt cei care se gandeau ca va veni o vreme cand artistul se va cuminti si se va aseza la casa lui. Acum, cantaretul este fericit alaturi de iubita lui si se gandeste serios la casatorie, scrie cancan.ro.

Dupa o relatie tumultoasa cu Andreea Mantea, Stefan Stan s-a facut baiat de casa. Artistul a povestit cum a reusit sa o cucereasca pe Diana: “Suntem foarte bine. Ea nu vorbeste. Crede-ma, nu vorbeste absolut deloc. Eu ma duceam si ea venea si i-am zis “buna”. A fost un buna de vreo luna jumate. Incontinuu i-am spus “buna, ce mai faci” si tot asa. A fost cu multe insistente. E greu nu, tuturor ne e greu”, a declarat Stefan Stan, pentru CANCAN.ro.

Citeste aici primul interviu acordat de Stefan Stan si iubita lui

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni