Ramon Cotizo

23 Februarie 2010, 13:45

Ramon Cotizo
Nascut normal, vara, pe 6 iulie 1973. Constanta. S-a constatat ca e baiat si a fost denumit Ramon. Ramon Cotizo, ca suna mai bine.

Pana la 1 an nu a vorbit deloc. Cu nimeni. Apoi nu s-a mai oprit. Acesta e motivul pentru care la scoala profesorii il pofteau deseori afara. Ceva mai tarziu defectul s-a transformat in meserie. Face actorie si regie teatru timp de 2 ani la Scoala Populara de Arta Constanta. Apare in spectacole. Convins de calitatile detinute se prezinta la I.A.T.C. Nu are noroc, asa ca termina Electronica. Isi incearca norocul in 1990 la Radio Costinesti si ramane 2 ani pe un scaun in fata mixerului si a microfonului. Spirit aventurier, ii place sa evolueze si se muta cu tot cu personalitate la Radio Contact.

Mai zaboveste si aici 5 ani si, in noaptea dintre anii 1999-2000, se hotaraste sa mai faca o mutare. Ca in sah. Sacrifica dama pe care o lasa la Constanta si isi aduce bagajul de cunostinte la Bucuresti. La ProFM. Incurajeaza generatia tanara si, dupa alti 5 ani, lasa locul de DJ la ProFM pentru un concept nou. NJ la InfoPro. Unde ramane pana in zilele noastre.

In timpul liber citeste, nu scapa nici o cursa de F1. Initial a vrut bicicleta dar si-a luat role. Nu prea le are dar se incapataneaza sa le dreseze. Inca le dreseaza. Intre timp a primit bicicleta, cu care a cazut si si-a julit fata. Nici masinile nu-l evita intotdeauna, asa ca are o viata palpitanta.
 

 

Vezi episoade in intregime pe