marime text:

Ramona Hanganu: "Cele mai dificile secvente din serial au fost cele de dragoste" INTERVIU EXCLUSIV

Ramona Hanganu:  Cele mai dificile secvente din serial au fost cele de dragoste  INTERVIU EXCLUSIV
Ramona Hanganu: "Cele mai dificile secvente din serial au fost cele de dragoste" INTERVIU EXCLUSIV

Tinerii actori principali din serialul "Mostenirea", adica Ramona Hanganu si Costin Sforaru au vorbit in interviu exclusiv pentru www.protv.ro despre cum a fost pentru ei despartirea de Gabriel si Carla, personajele pe care le-au interpretat.

"M-am atasat de personaj, mai ales pentru ca in serial s-a pronuntat latura buna, adica a fost un rol pozitiv. Probabil ca toata viata voi ramane atasat de aceste personaj pentru ca i-am imprumutat multe lucruri si din experienta lui am invatat si eu cate ceva", a povestit Costin Sforaru.

Ramona Hanganu, pe de alta parte, a marturisit ca cele mai grele secvente din serial au fost cele de dragoste: "Sunt grele pentru ca intre mine si Costin este o relatie de colegialitate si este foarte greu sa te apropii de cineva atat de tare neexistand sentimente", a declarat Ramona.

Urmareste mai jos cele doua interviu acordate de Costin si Ramona in care au povestit ce a insemnat pentru ei serialul "Mostenirea".

MOTIVUL pentru care acest PlayStation 4 s-a vandut cu peste 12.000 de euro pe eBay. Ce il face unic: Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor13 mesaje