• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • SHOW a la KREM: "Cica unii s-ar fi suparat ca avem prea mult hip hop la Romanii au talent!" Continuarea a adus publicul IN DELIR!

SHOW a la KREM: "Cica unii s-ar fi suparat ca avem prea mult hip hop la Romanii au talent!" Continuarea a adus publicul IN DELIR!

SHOW a la KREM: "Cica unii s-ar fi suparat ca avem <span style="color:#f00;">prea mult hip hop la Romanii au talent!"</span> Continuarea a adus publicul <span style="color:#f00;">IN DELIR!</span>

Razvan "Krem" Alexe si-a scris textul piesei pe care o va canta in Marea Finala pe scarile din camin.

Show-ul Romanii au talent e integral pe voyo.ro. Vezi finala aici 

Pentru altcineva, poate ar fi fost un ghinion sa faca o conjunctivita chiar in ziua marii finale de la Romanii au talent. Nu si pentru Krem, care nu a avut  orice fel de conjunctivita, ci una cu TALENT!





A inceput prin a canta o piesa hip hop, ale carei versuri le-a scris pe scarile caminului. Parea ca terminase, cand declaratia lui a facut liniste totala in sala: "Cica unii s-ar fi suparat ca avem prea mult hip hop la Romanii au talent!"

Continuarea a adus publicul in delir: a aparut in sacoul lui galben, cel cu care a venit si la preselectii, si a cantat o piesa ROCK!




Razvan are 22 ani si este student la UNATC la sectia de actorie. La "Romanii au talent" a cantat o piesa compusa chiar de el si a ridicat toata sala in picioare. Juratii l-au apreciat ca fiind singurul concurent cu un show complet, o combinatie de rap si actorie care a innebunit publicul:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni